reklama

Fotki i filmiki

Dzieciaki rosną niesamowicie, to prawda. Jeszcze chwila i zaczniemy składać życzenia urodzinowe dwulatkom :szok:
zapmarta ładnie Ci z tym brzuszkiem :-) A Karolek rzeczywiście nie za bardzo zadowolony z wizyty na mikołajowych kolanach ;-)
A Blanusia bardzo poważna dziewczynka, Wercia też do zdjęć pozuje w większości na poważnie :-)

reklama
Dziewczyny - wrzucam Mojego Włośnika i Złodziejkę czapek!! kupiłam dla siebie, ale chyba Hanka za jakiś rok przejmie czapuchę i szalik:-p:-p

Załączniki

• Czapka 011a.jpg
    Czapka 011a.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 69
  • francuski warkoczyk.jpg
    francuski warkoczyk.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 107
Aga, dużo nie wstawiałam. Ale ja obcinałam włosy na krótko, więc może dlatego.

Martussa, piękne włosy ma Hania, cudne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zapmarto - :-):-):-):-):-) masz wczorajsze nasze harce i dzisiejszy fryz... więcej na zamkniętym:tak:

Załączniki

• Styczeń 017.jpg
    Styczeń 017.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 84
  • Styczeń 006.jpg
    Styczeń 006.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 84
Matko , jakie wasze dziewczyny mają długie włosy!! Jak znajde dzis chiwlkę to wstawie zdjęcia Oli....ale ona to ma 5 włosków!
A wogóle to śliczne dziewczynki...no chłopaki też, rzecz jasna....
Antar , czy tam na zdjęciu Zosi z pieskiem to Sky terrier?

Ostatnia edycja:
martuś - jesteś okropna! jeszcze specjalnie wklejasz zdjęcia Hanki od tylca, żeby pokazać nam jakie ma gęste i długie włosy :P żebyśmy mogły sobie porównać do naszych łysych dzieci... ;)
Zapmarta - masz tak piękny, foremny brzuszek, że nie mogę się nadziwić. Może mnie do ciąży nie ciągnie, bo wyglądałam jak wieloryb i tak właśnie się czułam... Ale ty wyglądasz bosko!
ewelinka - Blanka śliczna dziewczynka!
antar - do kogo podobna jest zosia? chyba do męża?
maranka - faktycznie ala bardzo sie zmienila! sliczna!

Ardzesiku - daleka jestem od takiej wredoty!:-(byłam w szoku, jak jej te warkocze rozpuściłam... jak włosy są normalnie proste, to takie sobie, ale tu wygląda jak lew:rofl2:

reklama
Martussa, włosy Hanki mnie powaliły !!!!!!!!!!!!!!!!!!

może dlatego taki mi się Kamilka marzyła... (będzie Kamil)

no ale za to nikt mi nie będzie podkradał kosmetyków :))

ardzesh, dziękuję ci bardzo. Fakt brzusio tylko do przodu wypchnięty, ale i ja się czuję jak wieloryb.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry