Ach, w chwili zdecydowanego, dojmującego spadku formy psychicznej zaglądnęłam do tego tematu i bardzo podniosło mnie to na duchu ! Jak patrzę na te wasze Skarby, na radość na buźkach to wiele spraw znów nabiera sensu dla mnie, staje się prostszymi i myślę sobie, że jednak dam radę i będzie dobrze !
Naprawdę kojący wątek, aż żałuję, że nie mam dostępu do albumów na zamkniętym ! Takich zdjęć waszych kruszynek, z Wami w pierwszych, drugich trzecich i dwudziestych chwilach życia mogłabym oglądać wiele ! Tyle małych charakterków, odrębnych ! Coś niesamowitego. Jak pomyślę, że też wkrótce wydam na świat taką kruszynkę, która teraz pozginana, do góry nogami leży w moim ciele, to wydaje mi się to niezwykłe i abstrakcyjne zarazem.
Nathalie prześliczne maleństwo ! Jakie ma usteczka kochaniutkie ! Z resztą starsza córeńka też będzie serca łamać

Gratuluję wspaniałych pociech ! Na pewno jesteś dumną mamusią
samaola wspaniałego Aniołeczka masz ! Taka kruchutka, jak piórko wygląda -istny Aniołek. Ciekawe czy usposobienie też takie anielskie wykaże

Gratuluję !
habcia Twój malutki przystojniaczek również grzeszy urodą ! Przesłodki, przekochany mały mężczyzna
I pomyśleć, że z takich kochanych istotek, małych milusińskich wyrastają później takie wstrętne chłopy niektóre

[też mam obecnie nerwy, jak diabli]
Ale
habcia Ciebie to nie dotyczy, widać jaka Cię para kochających mężczyzn otacza ! Gratuluję, wspaniała z Was rodzinka
pgbTwoja królewna jest również przepiękna ! Robi furorę urodą od pierwszych chwil życia, bo jak sądzę wszyscy mówią Ci pewnie, że jest prześliczna !
Mam nadzieję, że i ja się będę mogła niedługo pochwalić takim cudeńkiem żywym
Tyle Kruszynek tutaj maleńkich, wszystkie prześliczne !

Coś niesamowitego.
Martussa82 a Twój brzusio jest przekochany i przezabawny! Widzę, że urządzacie sobie z Lubym niezwykle rodzinne i pełnie ciepła zabawy, pozazdrościć ! Chyba jednak nie zasłużył ten Twój Mężunio na szmary