• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki i filmiki

Samaola- jesteś w świetnej formie, gratuluję i zazdraszczam :zawstydzona/y::-)
A Lucka faktycznie już taka "filmowa" się robi :tak: jak te "noworodki" w serialach - prosto z brzucha i już 3 miesięczne ;-)pięknie obie wyglądacie :-)

reklama
Ja tu sie trzęsę, żeby nie wyglądać jak z Oświęcimia a tu takie żarty...co do ust zaciśniętych to niestety mam straszny nawyk obgryzania warg...gdy coś przeżywam to zawsze "obrabiam" swoje usta...

Ja tu sie trzęsę, żeby nie wyglądać jak z Oświęcimia a tu takie żarty...co do ust zaciśniętych to niestety mam straszny nawyk obgryzania warg...gdy coś przeżywam to zawsze "obrabiam" swoje usta...

no, to trzeba było tak jak ja na przykład w doopie mieć dietę w ciąży i na sam koniec najeść się tego, czego już Ci teraz nie wolno;-);-):rofl2: czyli czekoladki, czekoladki, czekoladki;-);-);-);-)pączki i ciasteczka:-D:rofl2: bo teraz na karmiącej diecie raczej nie nabierzesz ciałka...

a poważnie- to o moją wagę zaczęłam się martwić... zawsze byłam "papusiakiem" i jak Mala cyckami nie wyciągnie to marnie skończę- tłusta i rozklekotana i rozlazła...:crazy:

no, to trzeba było tak jak ja na przykład w doopie mieć dietę w ciąży i na sam koniec najeść się tego, czego już Ci teraz nie wolno;-);-):rofl2: czyli czekoladki, czekoladki, czekoladki;-);-);-);-)pączki i ciasteczka:-D:rofl2: bo teraz na karmiącej diecie raczej nie nabierzesz ciałka...
:-) nie przewidziałam, że po ciąży tak szybko waga w gół leci...zawsze słyszałam, że kobiety walczą z wagą. No i słodyczy nie jem...w marcu będzie rok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry