reklama

Fotki i filmiki

Habcia, wyglądasz rewelacyjnie:-) A że Maksiu jest małym przystojniaczkiem, już zdążyłyśmy się przekonać. Słodziak z niego mały:-)

reklama
Przez pierwsze 2 tyg. malo co jadlam, bo balam sie ze mu zaszkodze. Moze to dlatego. Generalnie wróciłam juz do swojej wagi sprzed ciazy. Jestem 2 kg na plusie, ale to pewnie w piersi poszlo.

Ciekawa jestem strasznie ile Maksiu waży. Jutro idziemy z nim do pediatry. Tak orientacyjnie kolo 4 kg. Jak wychodzilismy ze szpitala wazyl 3 kg. A waze go tak, ze na początku ja staje na wagę, a potem z nim i róznica to jego waga :D

Habcia widzac Ciebie naprawde nie mozna powiedziec ze miesiac temu rodzilas!!!
Swietnie wygladasz!!!! I rośnie Ci maly przystojniak!!!!!Za pare lat zlamie niejedno dziewczece serduszko:)
Gratulacje dla Was!!!!!

habcia świetne foteczki szczęśliwej rodzinki :-)
już nie mogę się doczekać kiedy ja przytulę swoje maleństwo :-)
choć nie wiem czy mogę tak o nim powiedzieć bo usg tydzień temu wyliczylo , że waży ok.4100 hehe

86ca41bee2.png

Samaola- jestem zbereźnicą- proszę tego Brodacza do drugiej piersi przystawić!! wszystkim po równo!!:-D;-)

och, kiedy to moje będzie tak papusiać??:-(
Kasikk- Zoska będzie Anią z Zielonego Wzgórza?? po Tobie czy po tacie?? rewelacyjnie wygląda!! sliczna!! (zawsze chciałam mieć rude włosy...)
no włsnie zastanawiałam sie tez nad imieniem Ania:-)a te włoski to po mnie:-)a tatus ma rudawy zarost wiec po nim troche po tez:-)

Habciu wygladasz rewelacyjnie. :-) Maksiu toprawdziwy przystojniaczek. I jaki okrąglutki na buźce, wcale nie wyglada na takiego który się nie najada. :happy:

A oto moja córeczka karmi swoją lalę :-D

e8ed2f8835efe8b1med.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry