• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
Bodzinka Karollo jak zwykle...boski.....
Pola Majka rozbroiła mnie na łopatki z tym basenem:szok:. nurkowanie pierwsza klasa no i te skoki.....na zdjęciach fajnie pozuje...mała damessa urosła...
Inna powtórzę się zdjęcie-obraz mega fajny....ja też chcę...no i w ogóle roczek chyba się udał...super wyszła...

:-):-) PIĘKNEEE, CUDNEEEEE, SŁOSKIEEEE dzieciaczki, dawać więcej zdjęć :-p ach uwielbiam na nie patrzec ......

Bodzinka - Lolek z zarzuconą gazetą na ramie .... coool :-D

Pola, chyba padnę jak Majka super pozuje na tym zdjęciu w kuchni, ubrana w różową suknisię i ta nóżka wystawiona w bok :rolleyes:, o wyczynach basenowych już nie wsponmę - trochę Wam tylko zazdroszczę :zawstydzona/y:
Inna - to miał być danonek? chyba DANONISKO :-p:-D, niestety nauka jedzenia tak się kończy :-). Imprezka udana, obraz bomba (czy to zdjęcie drukowane na płótnie? bo kiedyś kusiło mnie aby zamówić tylko ciekawiła mnie jego jakiość). Obrączki bardzo ładne :tak:, oby przyniosły Wam szczęście, wielką miłość i radość na każdy dzień wspólnego życia. Buziaczki!!!

Dorotka, to zdjęcie jest drukowane na papierze błyszczącym :tak:.Z tym, że my nie zamawialiśmy ;-).Jacka siostry chłopak jest grafikiem komputerowym i nam taką niespodziankę zrobili :tak:.Teraz szukamy miejsca na ścianie aby to powiesić.
A co do danonka, to po prostu wrzuciłam do miseczki 2 małe pojemniczki i dlatego to wygląda, że tak dużo tego :zawstydzona/y:

Wiem że to prezen i to bardzo ładny :tak:. Ja też sie trochę bawię w programie graficznym PSP, tylko ostatnio nie mam za bardzo na to czasu :zawstydzona/y: a szkoda bo bardzo to lubię. Teraz z biedą zrobiłam kartkę świąteczną, którą powysyłałam do wszystkich listownie.

inna widac ze z malej maly lobuziak ma taki blysk w oku slicznie je troszke do buzi troszke dookola:-Da czy na tym jednym zdjeciu w tle jest portret malej jako wrozki:confused:bo jezeli tak to przepiekny:tak:no i to twoje malutkie psiatko:-D

reklama
Ja też bardzo lubię bawić się w tego typu progamach, mam na kompie Corela, ale jakoś ostatnio nie mam czasu nawet ramki do zdjęcia dorobić ;-)
Ewa, jeśli chodzi Ci o ten obraz, koło którego Oliwka stoi to jest to po prostu zdjęcie obrobione profesjonalnym programem do obróbki zdjęć i wydrukowane jak normalne zdjęcie.No, ale efekt jest niesamowity :tak:
Dorotka, piękna kartka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry