• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
hmmm...chwilkę mnie nie było a tu tyle fotek...
super Karolek, spacer musiał się udać, u nas nie było jeszcze takiej ładnej pogody na taki stroj, Haneczka uuuuurocza, w kartonie zdjęcie super, rozbroila mnie, Madzia prześliczna a opaskę ma czaderską, Sebuś i Paula cudowne rodzeństwo, aż chce się mieć już drugie, Paula modelka już że hej!!!, Kubuś malarz...?ekstra, Lilka na razie tylko długopisami żelowymi tworzy. naprawdę świetne fotki

Paula i Seba świetne z nicj rodzeństwo. Superancko Paula pozuje;-)
Karolek jak zwykle cudny:tak:
Kubuś fajniście maluje. Madzia też lubi ale u nas się to kończy krzykiem bo ona chce farby jeśc:baffled:
Haneczka śliczności!!!!!

a to rezultaty spacerku:sorry2: najgorzsze że co upadnie to się to rozwala i leci krew:dry:

Ostatnia edycja:
A to dokumentacja pierwszego wietrzonka po chorobie...nie bylismy na polku na spacerku 3-y tyg bez 2 dni
IMG_4244.JPG

O współczuję Megusku. Ja Kuby nie mogę sprosić codziennie do domu ze spaceru, A jak domaga się wyjścia, nie ma mowy by zatrzymać go choć jeden dzień, chyba bym kota z nim dostała.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry