reklama

Fotki naszych maluszków

reklama
vikiigus filmiki super, Twoje maleństwo już dużo potrafi
sunshine śliczny chłopczyk i super czapeczki
nixie świetna sesja czarno-biała a ta wcześniejsza z ogrodu - wyglądasz jak modelka a nie mama
margoz fajnie że chodzicie do lasu ale ja bym się bała kleszczy
DorissŁ córa jest już taka duża że gondolka robi się ciasna :) bardzo fajny komplecik z H&M

Wszystkie dzieciaczki super:-)
A to mój Wielki Chłopak:tak:

Załączniki

• SA400289.jpg
    SA400289.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 96
  • SA400307.jpg
    SA400307.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 93
  • SA400379.jpg
    SA400379.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 99
  • SA400380.jpg
    SA400380.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 117
  • SA400384.jpg
    SA400384.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 91
  • SA400332.jpg
    SA400332.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 82
Agunia super chłopak, mój Kuba też sobie często coś naciaga na buzię.

Nixie piękne fotki robisz, rodzinka cudna, najważniejsze, ze radosna, oby tak zawsze.:-)

Sunshine a u Was ciągle tak zimno na Wyspach? Danny też super rośnie

Nasia rodzeństwo super a Twoja córeczka jest normalnie przepiękna, będzie łamała serca.

nasia - prześliczne rodzeństwo- pewnie córcia zakochana w braciszku;)

nixi-
jak zwykle zaczarowałaś nas fotkami- uroczo - tak samo jak cała Wasza trójka;) - pięknie kadrujesz i umiesz uchwycić to coś na fotce :))) - a jest co uchwycić:)

sunshine- niezły przystojniak Wam rosnie- juz teraz wygląda rozbrajająco;) - ale pogoda widzę wyspowa :) - ale zazdroszczę - bo już mam dość tych naszych upałów- z domu wyjść nie można !!!

agunia - Kacper naprawdę duuuuzy chłopak i widać ,że będzie miał duuuzo do powiedzenia :)- widzę, że u Was tez pieluszkowy zawrót głowy - haha - nawet jako pomocnik karmienia:) - nam na początku w tym celu nieźle taka pluszowa kaczuszka pomagała- była tak wyprofilowana , że idealnie "chwytała" butlę - - kaczuszkę została wykorzystana - Viki nauczyła się ładnie sama trzymać - i teraz bidna maskotka leży w kącie ;)

Tyle tu pięknych zdjęć dzieciaczków, że aż natchnełyście mnie do zrobienia kilku fotek Kajtusiowi, bo ostatnio coś zaniedbałam ten temat.

Porannne wygłupy :)
DSC_0115.jpg

DSC_0127.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry