Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzia Igorek jest super!! I bardzo fajne macie nosidełko, ja tez kupiłam bo jedziemy w sobote nad morze. Danielek prześliczny, taki aniołeczek:-)
No a Viki jak zawsze urocza i brata jakiego ma fajnego!! Ja dziś właśnie zrobiłam nalot na sklep z zabawkami bo u nas to samo, juz nawet bezpieczny sprzęt kuchenny poszedł w ruch:-)
Clauditka swietne zdjecie z tata synek jest ladniutki Madziadk , Vikiigus sliczne mordki maja wasze umorusane tygryski;-)viki ma sliczne niebieskie oczka na pierszym zdjeciu:-)
Sliczne buzki! Nasze maluchy rosna w oczach!
A moja ostatnio znalazla sobie nowe zabawki... kable, kontakty, pilot, moja komorka, wszystko co nie dla niej musze chowac..
goyap fajny śliniaczek sunshine podoba mi się to zdj w sepii, bardzo ładne! madzia super mix zdjęć a Igrek na każdym zadowolony angelka Staś widze uradowany bo wielkie łoże całe jego.