• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych maluszków

wybieram prezenty na dzień dziecka - a co;) Nowy folder1.jpg

reklama
śliczne dziewczynki

Nasza Maja teraz tez sie tak słodko smieje, nawet do siebie w lustrze, a ja nigdy nie moge uchwycic tego na zdjeciu bo jak zobaczy aparat to sie na nim skupia.

A my ostatnio zdecydowaliśmy się na podanie małemu marchewki :)
Był zachwycony ale oczywiście cały umazany.
Już jesteśmy kilka dni po i nic mu nie było - wszystko ok:)
Więc wprowadzamy do planu dnia marchewke - za kilka dni może jeszcze coś :)

DSC_0005.jpg

A tu na dzisiejszym spacerku - Kajetan podziwia świat z perspektywy spacerówki - od czasu do czasu słychać takie westchnięcie "aaach" i głośny śmiech - zazwyczaj na widok kołyszących się od wiaterku drzew :)
DSC_0026.jpg

Sylvanas ale umorusal sie kajetan :) slodziak
Dorissl, Ewunia, Olcia sliczne macie coreczki
Vikiigus twoja Victoria jest przesliczna, nie moge sie doczekac kiedy danny bedzie czytal gazetke ;-)
W ogole wszystkie dzieciaczki sa sliczne
A to moj kochany Dan, podnosi glowke ale nie za bardzo lubi lezec na brzuszku :)

Załączniki

• 86.jpg
    86.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 87.jpg
    87.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
sunshine79 podobnie jak moja mała wogole jakos ciezko jej idzie podnoszenie glowki na brzuszku za to ladnie utrzymuje jak lezy u mnie na brzuszku albo jak ja daje brzuszkiem na moje kolana .
P.S slodki twoj maluszek :tak:

reklama
Olcia u mnie podobnie, daniel ladnie podnosi glowke jak lezy na moim brzuchu, a jak klade go na mate to chwilke polezy i sie denerwuje, czasem polozy glowe na raczce i odpoczywa sobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry