• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki naszych nowonarodzonych pociech...

Rosna te nasze szkraby jak nie wiem :D Dzis mija Filipkowi 4miesiace a ja mam wrazenie jakbym dopiero rodzila. Leci ten czas jak oszalaly a nasze malenstwa z kazdym dniem coraz piekniejsze :)

reklama
Gaju, piekne masz dzieci, bardzo podobni do siebie, i do mamusi ma się rozumieć :) Maksio piekna biedroneczka i dzielnie ospę znosi, ma bardzo słodką buziunię, taką niewinną, anielątko małe :)

Nooo ślicznie :) Ksiulka, Przysza mamo, Marija sliczne wasze maluszki :)
Gaja masz świetne dzieci! Wydają się takie grzeczne :) ja chciaalbym zeby moje blizniaki mialy siostrzyczke za jakies 3 lata ;P

Haha no na zdjęciach to aniołki :) Ale nie narzekam, Miłosz naprawdę dużo mi pomaga przy Maksiu, jak trzeba się zająć a ja muszę np. obiad zrobić to nigdy nie odmówi :) Olcia też się stara ale wiadomo jest mniejsza i na dłuższą chwilkę sie nie zajmie i nie wymagam od nich tego :) A Maksiu na fotkach to faktycznie minki takie słodkie a taki terrorysta :)

hahaha dobre!!! dokładnie wszystkie nasze pociechy są przesłodkie i nikt nie pomyslałby nawet ,że potrafia tak dawać w kość!! a maksiu z tymi swoimi puckami słodkimi to tylko na aniołka wygląda!!!

Nadia wczoraj dostała świnkę w prezencie i oto zdjęcie jak zareagowała na nowego pluszaka ;D

Załączniki

• DSC00170.jpg
    DSC00170.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 91
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry