reklama
kinguś
Nie poddam się
Ja robię co 2 tygodnie ;-);-)Wow... super brzuszki... ja sobie robię co 4 tygodnie zdjęcie, żeby widac jakąś różnice było, czyli napstępne wkleję za tydzien... fajnie dziewczynki, że swoje pyszczki pokazujecie, śliczne z Was kobietki:-)![]()
Śliczny brzusio :-)Moja małżoneczka w 19 tygodniu.
Brzuszek pierwsza klasa ;-)choć przyznam że zrobić sobie fotkę samej to jest sztuka;-)
Ładnie brzuszek rośnie.a to mój w 18 tc i 1 dniu
mały jakiś :-(
Kasiu ja swój już pokazywałam ale zobacz, że też nie jest jakiś super duży;-);-) Z 19 tc
Załączniki
żabol22
Aktywna w BB
kinguś może i nie duży ale widac juz jak ładnie się zaokragla- kształcik swój ma a mniejszy na pewno nie będzie tylko coraz większy:-)
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Wydaje się, ze u mnie też powinien pojawić sie jakiś brzuszek... ale się nie pojawia...
Wrzuć zdjęcie a my ocenimy zamiast się przejmować, niektórym brzuszek uwypukla się w 7 mc czyli jak by nie było maluszek ma jeszcze czas

żabol22
Aktywna w BB
Wydaje się, ze u mnie też powinien pojawić sie jakiś brzuszek... ale się nie pojawia...
Nie przejmuj się - wyjdzie:-)
Już pisałam że na innym forum mam znajoma która jest wyżej o 2 tygodnie a brzuszka nie ma w ogóle. A dzidzius rosnie :-)
Tobie tez wyjdzie
Ostatnia edycja:
Dzidzia ma odpowiednie rozmiary? Ilosc wod tez OK?
To sie nie martw tylko ciesz
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
Byłam wczoraj u lekarza. Ginekolog sie przestraszył że mam za małą wagę i brzuch na 18 tydzień. Musiałam czekać na USG, to szpital więc czekałam az skonczy przyjmowac w przychodni i zejdzie na dyżur. Czyli 3 godziny w strasznym stresie! na szczęście dzidzia żyje i rośnie a 18 czerwca będe miała dokładniejsze USG.
Ale macie piękne brzuszki!!!
Cieszcie się nimi, bo jeszcze zatęsknicie za dużym obwodem ;-)
Abejka - wyglądasz super! Daj buziaka Zuzi.
Musimy się kiedyś na kawkę jakąś wybrać, albo lody, bo ty nie lubisz kawci! Przytargałabym Ci worek ciuszków, z których Milka już wyrosła
Cieszcie się nimi, bo jeszcze zatęsknicie za dużym obwodem ;-)

Abejka - wyglądasz super! Daj buziaka Zuzi.
Musimy się kiedyś na kawkę jakąś wybrać, albo lody, bo ty nie lubisz kawci! Przytargałabym Ci worek ciuszków, z których Milka już wyrosła
Ostatnia edycja:
reklama
No to niezłego stresa pan doktor Ci zafundował ;-)ale dobrze, że czujny lekarz i od razu interweniuje jak coś mu się nie podobaByłam wczoraj u lekarza. Ginekolog sie przestraszył że mam za małą wagę i brzuch na 18 tydzień. Musiałam czekać na USG, to szpital więc czekałam az skonczy przyjmowac w przychodni i zejdzie na dyżur. Czyli 3 godziny w strasznym stresie! na szczęście dzidzia żyje i rośnie a 18 czerwca będe miała dokładniejsze USG.