reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria brzuszków

trzeba było mnie zobaczyć przed ciążą... wtedy to była dupka jak ziarenko kawy. póki co poszło w brzuch :-) cycki :-) no i troche w tyłek. jeansów "przedciążowych" nie ma szans nawet na biodra wcisnąć... ale dzięki, nie jest ze mną źle;-)
No, Ty raczej nie powinnaś mieć kompleksów. Bardzo ładnie wyglądasz, zgrabniutko :tak::-)

reklama
No, Ty raczej nie powinnaś mieć kompleksów. Bardzo ładnie wyglądasz, zgrabniutko :tak::-)

no i staram się nie mieć Cyniczna;-) choć o ile w spodniach dobrze wyglądam... to jak je ściągnę...oczom ukazuje się mój NAJWIĘKSZY WRÓG - Cellulit, z którym będę musiała stoczyć WALKĘ po porodzie. nigdy tego cholerstwa nie miałam, a teraz?? MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Świetne brzuszki:-)
To ja też zaprezentuję swój brzuchol. To jest zdjęcie z dzisiaj, 27t4d.

Załączniki

• SL370475.jpg
    SL370475.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 93
  • SL370469.jpg
    SL370469.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 101
LuizaPatrycja ja mam podobnej wielkosci brzuszek co i Twoj - oczywiscie jest piekny.
Pozostalych dziewczyn rowniez sa sliczne.:yes:

Luiza Patrycja przez chwilę myślałam, że lewitujesz :-D

Tak już jestem taka napompowana że odlece:-D

LuizaPatrycja ja mam podobnej wielkosci brzuszek co i Twoj - oczywiscie jest piekny.
Pozostalych dziewczyn rowniez sa sliczne.:yes:

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....

Tak już jestem taka napompowana że odlece:-D

Hehe cieszę się że nie jestem sama, bo zamiast miłych komentarzy otrzymuje same nie za ciekawe, że jestem gruba,(jaby kobieta w ciąży była szczupła) że pęknę do porodu i tego typu teksty. Jakby to ode mnie zależało jak mi brzuch urósł.....

nie słuchaj takich komentarzy! zazdroszczą Ci i tyle . Barany!!!

reklama
Do góry