Witam mamusie :-) no jak po kolejnej nocy i dniu z waszymi pociechami? Moja mała na kolację zjadła 60 ml kleiku ryżowego i 90 ml mleka, o 1.30 wciągnęła 180!!!! ml mleka
o 9 zjadła 100 ml mleczka i trochę kleiku ryżowego. Teraz śpi, wsanie i jabłuszko dostanie.
A u was jak??? jakieś postępy
o 9 zjadła 100 ml mleczka i trochę kleiku ryżowego. Teraz śpi, wsanie i jabłuszko dostanie.A u was jak??? jakieś postępy

. Aha a co do wagi-wczoraj go ważyłam i ma 5700 z groszami hehe. E tam jak na niecałe 3 m-ce to wystarczy chyba
ale byłam wsciekła, potem paniczny płacz...udalo mi sie go wyciszyć trochę probowalam rozsmieszać ale maly zaczal sie tak slinić ze masakra. Za chiny ludowe nie chcial butli wziąśc do buzi 70 ml wypil i ani rusz wiecej...w koncu poszlam po rozum do glowy i posmarowalam dziąsełka..i wypił pozostałą czesc mleka..:-). Tak apropo znacie jakieś dobre sposoby oprocz maści aby ulzyć maluszkowi w czasie takiego bolesnego zabkowania? Ja mam maść ale ona dziala w sumie może na chwileczkę, a przez to moj synek nie może pić
. ja mam maść Dentinox-żel...