reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
No to ja będę pierwsza, a co tam...
Mam do odsprzedania ubranko do chrztu dla chłopca: biała koszulka, kremowa kamizeleczka, bordowa krawatka, ocieplane spodenki białe z bordową lamówka, ocieplana kurteczk z bordową lamówka i czapeczka z taką smaą lamówka. Wszystko w rozmiarze 62. Zapłaciłam za to ponad 200zł ale oddam za 50 i dołożę jeszcze buciki.
Jak ktos będzie zainteresowany to mogę wysłać więcej fotek
Mam do odsprzedania ubranko do chrztu dla chłopca: biała koszulka, kremowa kamizeleczka, bordowa krawatka, ocieplane spodenki białe z bordową lamówka, ocieplana kurteczk z bordową lamówka i czapeczka z taką smaą lamówka. Wszystko w rozmiarze 62. Zapłaciłam za to ponad 200zł ale oddam za 50 i dołożę jeszcze buciki.
Jak ktos będzie zainteresowany to mogę wysłać więcej fotek
Załączniki
D
dziunka24.
Gość
Ja tez mam cos na sprzedaz ale pewnie nikt nie bedzie chcial 

Mam sudocrem do sprzedania, ten najwiekszy 250 g za polowe ceny, bo byl otwarty ale zuzyte jest prawie nic. Doslownie czubek palca
nie chcialabym zeby sie przeterminowal a uzywac nie bede 

Mam sudocrem do sprzedania, ten najwiekszy 250 g za polowe ceny, bo byl otwarty ale zuzyte jest prawie nic. Doslownie czubek palca
nie chcialabym zeby sie przeterminowal a uzywac nie bede 
Ja mam buty narciarskie do sprzedaniadla Mamy, nie dla dzidziusia oczywiscie
cy watek obejmuje take takie ogłoszenia?
Mysle ze tak ;-)
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
więc mam te buty: damskie narciarskie HEAD EZON2.9. soft walk, auto ski walk, double adj profile, metalowe klamry super macro i micro, flex index 4.3, wkładka heat fit. Rozmiar 40, długosc wkładki 260-265 mmm, skorupa 313mm. Buty spędziły niecały 1 dzień na stoku, więc posiadają kilka drobnych otarć. 250 zł 

Załączniki
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
KUPIĘ
ciuszki po dziewczynce takie bardziej wyjściowe,
śpioszki welurowe
w rozsądnej cenie
ciuszki po dziewczynce takie bardziej wyjściowe,
śpioszki welurowe
w rozsądnej cenie

reklama
a w jakim rozmiarze?KUPIĘ