Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paola to JANE slalom pro?????? i sprowadzałaś go z hiszpanii???
Po pierwsze to powiedz czy sprawdzaliście ten wózek w sklepie???
Po drugie zadzwoń do sklepu w którym go kupiliście i powiedz jak wygląda sprawa...jeśli go nie sprawdzaliście to powiedz że po rozpakowaniu część była juz uszkodzona i ze zaraz rodzisz i jesteś w kropce........i jeszcze jedno to że wózek jest produkowany w hiszpanii to nie oznacza że w polsce nie ma do niego części bo przeciez jest w ciągłej sprzedazy....i jakbys miała zasadna reklamacje to musza Ci to załatwić w ciągu 14 dni ;-)...

oby były........
jeny ale mi dalyscie do myslenia ta pełniaciekawe ile z nas sie w srode rozpadnie ;-) Kurcze ja mysle ze jednak chyba nie urodze jescze bo przeciez ja dopiero 37tydz. a w 37 czesto sie nie rodzi, czesciej chyba w 38...
Marzycielko, a ja myslałam, ze to nie w czasie pełni, a nowiu rozpoczynają się porody;-)
Witajcie;
patrzę za okno i wierzyć mi się nie chce, że taka piękna pogoda w listopadzie jest.
Ja dzisiaj zamierzam iść na długi spacerek i objadać się rogalami do oporu.

:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(Dziewczyny normalnie się załamie za chwilę-rozkładaliśmy z Mężem wózek i on za mocno chciał przykręcić i pękła taka część w stelażu