Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak juz cos znajdę to kosztuje ponad stówkę...zamiast nam pomagać to sprzedawcy żeruja na naszych brzuszkach w końcu i tak trzeba będzie coś kupić bo w nnic się nie zmieścimy...
Usiadłam na łóżku bliska płaczu i mówię, ze jestem gruba na co mój KOCHANY MĄŻ - no jesteś i do grudnia będziesz 
witajcie...
laski wyprowadze was z bledu..niestety nie kazda chudnie podczas karmienia piersia...ja karmilam 2 lata i niestety nie schudlam moze 4 kg.ale po jakims czasie waga i tak wrocila na + 4 wiec zalezy od organizmu duzo

.
.okruszek jesteś na nas skazana dopóki ktoś cię nie uwolni.
Wiem, że to nic przyjemnego. Mogę ci tylko napisać, że mój ukochany kiedyś mi takiego psikusa zrobił w sobotę rano (miało go 3 dni nie być...) zamknął mnie razem z psem.
A że ładny dzień się szykował spakowałam plecak, linkę treningową, smakołyki i psie zabawki i chciałam ruszyć w drogę. Ci którzy maja psiaki wiedzą jakie szczęśliwe minki są w takich sytuacjach na pyszczkach.
Pies był na mnie 2 dni obrażony a mężuś... musiał wrócić

nieźle nieźle.
i będę jeszcze grubsza do grudnia