reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa, nie zamartwiaj sie tak! zawsze tak jest, ze im bardziej czegos chcesz, to nie przychodzi. Rozluznij sie, nie mysl tak o tym, bedzie wszystko dobrze!!;-)
Misiowka, ja tez tak mam, jak chce mojemu pokazac jak maly kopie, i on kladzie reke, juz po... I moj zawsze mowi, aaa widzisz, wie kogo ma kopac a kogo nie...:-D

reklama
Witam serdecznie:-)
U mnie wizyty też wypadają co 4 tygodnie. I tak jak u Ciebie teraz pomiędzy wizytami mam przerwe ok 6 tygodni z tym ze to p. doktor jest na urlopie. Kolejną mam 23 lipca.
Ja dzisiaj odpoczywam od upałów bo od rana leje jak z cebra.

oj jak bym chciala deszczyk:-) ale jeszcze nie dzis bo wybieram sie nad jeziorko na grila;-) wkoncu kupilam sobie rybaczki co prawda dresowe a ja nienawidze chodzic w dresach zawsze mam wrarzenie ze mam wnich taki gruby tylek zreszta i tak mam haha ale musialam kupic jakies luzne bo sie strasznie poce jak taka głupia czytalam ze w ciazy to normalne ale niemyslalam ze az tak:-D musze sie umowic na usg bo 22 lipca mam wizyte u poloznej i do tego czasu musze miec zrobione ale jakos jeszcze zwlekam bo mam jakies przeczucie ze niebedzie widac co dzidzia ma miedzy nozkami:-) ale nadal twierdze ze to chłopak:-D

Ja szaleje po 2 tyg od wizyty, juz czuje ze przydalaby sie kolejna. Przez 2 tyg po jestem spokojna.

dagulla no oby chlopak bo dziewczynek przewage mamy :tak:

A mi suwak w koncu na 5 miesiac przeskoczył, niewiem jak on liczy, ja licze od 17tyg 5 miesiac, szósty od 20 tyg. czyli za tydzien i 2 dni wkrocze w 6 mies. a na suwaku dopiero 5:confused:

Z tym deszczykiem u nas to przeczuwałam że będzie bo rozłożyliśmy wczoraj wieczorem z mężusiem basen (i tyle z kąpania he he), ale licze że jutro z powrotem słoneczko zaświeci.

jeszcze jedno pytanie:-p
czy moge sie opalac jakos ostatnio staralam sie unikac slonca no ale jak bede nad jeziorem to raczej trudne bedzie:-D co prawda jade dopiero po 17 ale jeszcze slonko bedzie :sorry2:

Cześć dziewczynki :-)

Wczoraj miałam niezłe przygody...:eek:
Pojechaliśmy do kina ,o 21.30 rozpoczął się seans " Seks w wielkim mieście" - zajefajny film polecam. Oglądamy go i bardzo dobrze się bawimy . Ok 22 czuję 3 mocne i wyczówalne kopniaczki :szok: Normalnie aż ze szczęścia prawie się poryczałam bo nabijam sobie głowę tak jak i Cyprysiowa.:zawstydzona/y:
Seans skończył sie o niebotycznej godzinie bo po północy:sorry:
Idziemy na parking podziemny a mój mąż do mnie , że zgubił KLUCZYKI od samochodu!!!:wściekła/y: Myślałam , że go zabije! Za godzinę zamykają wszystkie bramy na parkingu a poza tym w domu czekan na Nas 2 Dogi , którymi trzeba się zająć!!Facet szuka kluczyków a ja z koleżanką mówię ide zobaczyć czy Nam samochodu nie rąbnęli:wściekła/y: Patrzę stoi podchodze a on otwarty:szok:
Jak to mój mąż go nie zamknął?? Wszystko w samochodzie było nic nie zostało ukradzione hmm? Moja złośc sięga ZENITU. Dochodzi pierwsza w nocy ja dre ryja facet szuka kluczy :-D:-D:-D No i nagle dzwoni z kina , że menadżer kina znalazł Nasze KLUCZYKI!!
I wszyscy prawie szczęśliwi dojechalismy do domu na 2 w nocy. Michał po drodze mnie przepraszał ale ja wolałam milczeć i mi przeszło dzisiaj;-) a to dlatego , że zawsze mu mówie nie noś kluczyków i portfela w ręcę a on nic na to no to kurde wku...łam się juz wczoraj:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jeszcze jedno pytanie:-p
czy moge sie opalac jakos ostatnio staralam sie unikac slonca no ale jak bede nad jeziorem to raczej trudne bedzie:-D co prawda jade dopiero po 17 ale jeszcze slonko bedzie :sorry2:

Czytałam ostatnio trochę o opalaniu i bezwzględnych przciwskazań nie ma. Trzeba tylko stosować krem z dużym filtrem zwłaszcza na twarz ( bo powstają czasami plamy, które po porodzie zostają). Ja jeszcze dodatkowo zasłaniam sobie brzuch. No i nie leże plackiem w pełnym słońcu tylko raczej pod jakimś parasolem.
Miłego popołudnia Ci życze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry