reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej hej !
głowa mi pęka !!!!!

Ja miałam wczoraj okropny dzień. Szykujemy się na jakieś wakacje więc zaczęłam przeglądać moją garderobę. Przymierzyłam wszystkie kostiumy kąpielowe i wyglądam jak mały słonik w kostiumie :-(
Mam około 8 tunik i mam wrażenie, ze cały czas chodzę w tym samym co mnie doprowadza do szału. A mój mąż żeby mi poprawić humor powiedział: "no tak jak całe życie się kupuje bluzki które więcej odkrywają niż zakrywają to teraz nie masz w czym chodzić" :wściekła/y: Usiadłam na łóżku bliska płaczu i mówię, ze jestem gruba na co mój KOCHANY MĄŻ - no jesteś i do grudnia będziesz :eek:

to Cie kochany maż potrafi pocieszyć, ale przynajmniej szczery do bólu ! Oj mógłby podać sobie ręke z moim :-D

Cyprysiowa nie schizuj ! spokojnie ! ja tez czuję takie nic, delikatnie bardzo ! nawet ginowi nie mówie bo by mi nie uwierzył, ze juz ! najczęściej jak położe sie na lewym boku i głeboko oddycham to dzidzia da znak ! Może tez jest tak ułożony akurat ze dupcie Ci wypina a nie nóżki !

dobrze że mam klimatyzacje w pracy bo bym dzis padła ! chociaż i tak większość dnia spędziłam z córcią na ogródku, bo Liwcia to jak wejdzie do wody to bez umiaru !

hihi didi uparłaś sie babolcu jeden ;-) w sumie to Cyprian tez byl spokojny bo jak wszystkie ciezarne w kolo narzekaly na mocne kopniaki to Cypi kopal leciutko, tak naprawde do najlepiej wspominam wypinanie i rozciaganie a nie kopniaczki.
A ty Danka kiedy w Polsce bedziesz bo niewiem kiedy sie na ciacho ponowne szykowac;-)

Cześć dziewczyny
Ja bardzo dobrze czuje moją malutką, czasami są to słabe kopniaczki a czasami są to silne turlania, które zwykle trwają kilka minut.

Jeśli chodzi o szpital, to jestem bardzo zadowolona że tutaj będe rodzić, bo tutaj podstawą jest mąż przy porodzie i po porodzie, każda pacjentka ma swój pokój, i standartem jest znieczulenie:-).

Cyprysiowa nie przejmuj się ja też czuję takie delikatne że przez brzuch jeszcze nie można wyczuc i przeważnie tylko gdzieś koło dwudziestej drugiej a jestem w 17tc

Agatkas - a co cię tak przybiło? to, że trzeba poczekać na ruchy?

Moja dzidzi ostatnio ładnie kopie i często, więc nie mogę narzekać, ale skubana jak tylko się ruszę, żeby pokazać R. to od razu cisza... wystarczy nawet, że bluzkę podniosę i już po ptokach, hahahaa.

wiecie co ...
tak się wczoraj poryczałam, że aż mi dzisiaj wstyd - mało kiedy rycze tak żeby się aż zanosić z płaczu - no normalnie jak jakaś pomylona
powiedziałam sobie dzisiaj że juz nie będę WOGÓLE :sorry2:

mam dość swoich humorów
dla połowy rodziny jestem niemiła! i później mi tylko wstyd :eek:
i to tak z byle czego - z igły widły robie!

jade dzisiaj do szpitala - jak będzie można to sie zapisze
miesiąc temu juz sie mnie lekarz pytał czy wybrałam co mnie zszokowało (więc bedę miała spoój - chyba że szpital mi się odmieni) ale nie ma co wybierać i przebierać bo i tak krótko się tam jest - to nie to co kiedyś że tydzień czasu się spędzało w szpitalu no chyba że są jakieś ..... tfu tfu tfu

Ostatnia edycja:
Przeraża mnie wizja wyboru szpitala, bo jak zawsze nie wiem...

Cyprysiowa, ja myślę, że na solidne kopniaki to masz jeszcze czas. Poza tym jest gorąco więc synuś może sobie odpoczywa;-)

reklama
Witam sie z rana przy herbatce z cytrynką ;-)
Co ile chodzicie na wizyty do lekarza? Bo ja tak co 4 tygodnie choc teraz przez moj wyjazd wyszlo prawie 5!! Modle sie zeby mi sie przez ten czas szyjka nie skrócila bo w zeszlej ciazy mialam niewydolnosc i tak po 20 tygodniu zakladali mi krazek i dostalam leki przeciw skórczom. Od kilku dni twardnieje mi brzuch całymi dniami, mam nadzieje ze szyjka stoi w miejscu. Na ostatniej wizycie (18.06) była twarda i długa.
Coś jescze chcialam napisac ale zapomnialam, chyba przez ten upał, nie ruszam sie z domu przed 19.00

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry