reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Misia - witaj!!

Anoli - ja nie uważam, że 2 razy USG w ciągu ciąży to mało, bo z tego co mi wiadomo to w Polsce też jest taki standard jak się leczysz państwowo i ciąża przebiega prawidłowo. Ja mieszkam też w Anglii (Gateshead) i mam za sobą jedno USG, na drugie czekam, mam mieć 28 lipca i to jest ostatnie, chyba, że ciąża rozwija się nieprawidłowo lub są wskazania to częstszego monitoringu.

z tego co ja wiem to minimum trzy usg trzeba zrobic nawet jak wszystko oki. ja niechodze prywatnie tylko panstwowo i teraz bede miala 2 i napewno jeszcze jedno o ile sama sobie niepujde wiecej razy;-)
a umnie wlasnie oberwanie chmury az mi sie tv zawiesza:-)

Wiecie co piszecie o tych dolegliwościach to sobie przypominam jak cierpiałam w pierwszej ciazy a teraz to ciaza doskonala żadnych boli ani uplawow jaka to odmiana potwierdzam to na własnej Skurze ze każda ciaza jest inna.
Ja dzisiaj się warzyłam i przytyłam 1.5kg od zajścia w ciaze ciesze się ze nie dużo, a na wizytę mam na 16.30 z tego czekania nic nie chce mi się robić już bym pojechała ale muszę czekać na meza przyjedzie o 15-tej zwolnil się specjalnie z pracy bo chce zobaczyć pleć dzidzi smiac mi się chce z niego ze tak strasznie chce wiedzieć.

Pytam bo ja pochodze z wołomina i tam będę rodzić tylko,że ja chcę rodzić u dr Zduna. Ale słyszałam, że i Lipa i Zdun są świetni. Podobno fatalny jest dr Gołąbek i dr Jagiełło.

No my generlanie jeszcze z rogatek warszawy, ale jako że z tamtej strony wawy to jak jedziemy do niego to nie musimy się pchać w największe korki stąd wybór wołomina ia Lipy :-) My rodzić będziemy, jak już wcześniej pisałem, w Instytucie Matki i Dziecka na ul Kasprzaka :-)

Witam ponownie:-)
Właśnie wróciłam z zakupków i teraz czas na jakąś przekąskę....hahaha
jak tak czytam ile kto tylko przytył to jak widze swoje 4 kilo wiecej i dopiero 17 tydzien to jestem przerażona.....czy ktoś tu obecny ma może też termin na 21 grudnia???:sorry2:

reklama
Witam ponownie:-)
Właśnie wróciłam z zakupków i teraz czas na jakąś przekąskę....hahaha
jak tak czytam ile kto tylko przytył to jak widze swoje 4 kilo wiecej i dopiero 17 tydzien to jestem przerażona.....czy ktoś tu obecny ma może też termin na 21 grudnia???:sorry2:

Ja przytyłam ok. 8 kilo no ale mam 21 tydzień ciąży więc się nie martw będzie jeszcze gorzej.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry