Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej, witam wszystkich nowych-super że jest nas coraz więcej:-)
Mam pytanko: zastanawiałyście sie już nad tym w jaki spośób chcecie rodzic? Znaczy sn czy cc? Ze znieczuleniem czy bez no i takie tam?:-)
Mnie chodzi po glowie CC. A to dlatego, ze rodzilam sie sn i niestety uszkodzono mi bark
U mnie w szpitalu CC na zyczenie nie wchodzi w grę, ponoc nawet jest to niedobre.
No ja również planuje naturalnie, bez znieczulenia...ale czasem jak ogladam sobie jakies pordy- żeby się "oswoić" to nie wiem czy wytrwam w tym postanowieniu
anoli to nie masz tak źle bo ja rz....łam do końca 4 m-ca:-(
Co do porodu to u mnie bardzo możliwe jest cc nie z wyboru lecz dlatego że mam wadę serca i nie wiadomo jak moje serducho będzie znosić poród....
a co do filmików z porodu to ostatnio skatowałam się tak nimi na You Tube.....i przez kilka dni miałam to wszystko przed oczami
Kupilam zmywacz z acetonem schodzi ale razem ze skórą więc odpada!!!!
Yoka co ty sie denerwujesz, to pierwsza ciaza, ruchy sa przewaznie okolo 20 tyg odczuwane(ja poczulam w 21tc)
co do kilogramów to u mnie juz 6-7 (róznie waga pokazuje)
misia112 witamy!!
aniamanu czekamy na wiadomosc jak po wizycie!!
kokusia ja pierwszy poród mialam sn bez znieczulenia, nie wybrałabym nigdy na wlasne zyczenie cc. Teraz tez chcialabym sn tylko boje sie troszke o wielkosc dziecka (moj synek wazyl 4200) od 4500kg jest wskazanie do cesarki. Chcialabym próbowac normalnie ale troszke sie boje ze nie dam rady bo juz Cypriana chcieli kleszczami wyciagac... no bede kontrolowac wage malego i jesli bedzie taka mozliwosc to chce rodzic naturalnie
Ja rodzilam bez znieczulenia ale to chyba dlatego ze tracilam przytomnosc i nic nie moglam nawet powiedziec (nie spomne o krzykach jakis) pewnie gdybym mogla mowic to bym im wykrzyczala ze chce znieczulenie ;-)