Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

musiałem sobie do drugiej łazienki wynieść wszystkie perfumy, żele itp itd na jeden zapach pełną banicję dostałem także było wesoło.... :-)

) i jakoś jej już teraz super, szczególnei że dzidzia intensywnie ją okopuje, wyniki w normie, chociaż troszkę słabą hemoglobinę miała... 
Żonka czuje się już dobrze, ale przez 6 tygodni wołała eeeeeedmunda codziennie kilka razy, najgorsze że nachodziło ją jak wracałem z pracy więc na przywitanie zamiast buziaka dostawałem jej bieg i kibelekmusiałem sobie do drugiej łazienki wynieść wszystkie perfumy, żele itp itd na jeden zapach pełną banicję dostałem także było wesoło.... :-)
Teraz od 2 tygodni już jest super, pojechała na mazury do mamusi sowjej (kochana teściowa) i jakoś jej już teraz super, szczególnei że dzidzia intensywnie ją okopuje, wyniki w normie, chociaż troszkę słabą hemoglobinę miała...
Babcia, mamusia dogadza to co ma jej być źle![]()

no to rzeczywiście fajnie mieliście ale nie martw sie bo mój mąż ze mną tez to przeszedł

albo czuje,a ich nie rozpoznaje...wiem tak czy siak,ze serduszko wyraźnie i głośno bije i poza tym też wszystko w normie...teraz mam wizyte dopiero 19 sierpnia...ale wczesniej jeszcze pojdziemy z misiem na usg,żeby zobaczyć kogo nosze pod serduszkiem;-)