Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

musiałem sobie do drugiej łazienki wynieść wszystkie perfumy, żele itp itd na jeden zapach pełną banicję dostałem także było wesoło.... :-)

) i jakoś jej już teraz super, szczególnei że dzidzia intensywnie ją okopuje, wyniki w normie, chociaż troszkę słabą hemoglobinę miała... 
Żonka czuje się już dobrze, ale przez 6 tygodni wołała eeeeeedmunda codziennie kilka razy, najgorsze że nachodziło ją jak wracałem z pracy więc na przywitanie zamiast buziaka dostawałem jej bieg i kibelekmusiałem sobie do drugiej łazienki wynieść wszystkie perfumy, żele itp itd na jeden zapach pełną banicję dostałem także było wesoło.... :-)
Teraz od 2 tygodni już jest super, pojechała na mazury do mamusi sowjej (kochana teściowa) i jakoś jej już teraz super, szczególnei że dzidzia intensywnie ją okopuje, wyniki w normie, chociaż troszkę słabą hemoglobinę miała...
Babcia, mamusia dogadza to co ma jej być źle![]()

no to rzeczywiście fajnie mieliście ale nie martw sie bo mój mąż ze mną tez to przeszedł

albo czuje,a ich nie rozpoznaje...wiem tak czy siak,ze serduszko wyraźnie i głośno bije i poza tym też wszystko w normie...teraz mam wizyte dopiero 19 sierpnia...ale wczesniej jeszcze pojdziemy z misiem na usg,żeby zobaczyć kogo nosze pod serduszkiem;-)