reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mopek - są takie mydełka do odplamiania, ja je używam od 3 lat z powodzeniem i nie ma żadnych plamek na niczym.... zapytaj np. w Rossmannie

anoli - jak miło cię przeczytać, super macie!! A Hania już powinna się dźwigać więc się nie przejmuj - moja Inka jak ją trzymam pupą na kolanach i rękoma trzymam ją za barki w pozycji półleżącej, to podnosi tyłek i staje na nogach!

Hej

Ale wy tutaj się lejecie ... i to jeszcze patelnią :-D. Tygrysku ja też poproszę, może zmądrzeje :-D.

Madzienka no nieeee ja takiego balona chce... moze uda mi się wtedy cos w domu zrobic. Mały ostatnio marudny :eek:.

Anoli mój mały tez się podnosi, nie mogę go samogo zostawic na półleżąco, bo się chwyta za stopy i ciągnie i jak mi prawie usiadł, a co za tym idzie wypadłby mi z wózka w domu. Musze go przypinac i sie wkurza.

No i zapomniałam co chciałam jeszcze napisać :baffled:.

No jak się wku.................łam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamówiłam sobie regał i facet teraz go kurierem przywiózł i mowi że mi go nie wniesie na 3 piętro bo z 30 kg waży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakie ku...wa 30 chya z nim te 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pyta się czy maz moze mu pomoc mowie ze nie bo go nie ma i dopiero ok 20 bedzie to moze sasiad mowie ze nie bo tutaj starsi ludzie mieszkaja wiec mowi ze nie wniesie ze odesle mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy: ale w koncu glupek wtargal go ledwo otworzylam drzwi do klatki a ten juz na 3 pietrze widac takie ciazkie to nie bylo skoro takim sprintem po tych schodach wskkoczyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i mam regalik sliczny:sorry::sorry::sorry:

No jak się wku.................łam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zamówiłam sobie regał i facet teraz go kurierem przywiózł i mowi że mi go nie wniesie na 3 piętro bo z 30 kg waży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakie ku...wa 30 chya z nim te 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pyta się czy maz moze mu pomoc mowie ze nie bo go nie ma i dopiero ok 20 bedzie to moze sasiad mowie ze nie bo tutaj starsi ludzie mieszkaja wiec mowi ze nie wniesie ze odesle mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy: ale w koncu glupek wtargal go ledwo otworzylam drzwi do klatki a ten juz na 3 pietrze widac takie ciazkie to nie bylo skoro takim sprintem po tych schodach wskkoczyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i mam regalik sliczny:sorry::sorry::sorry:

Tygrysku na koniec trzeba było kopnąc go w "cztery litery":laugh2::laugh2::laugh2:w podziekowaniu oczywiscie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry