pyciolek87
Mama Alexa:*
pyciolek uwielbiam ogórkową i wszystkie kwasne zupki mniammmmmm:-)
skorzystaj z mojego przepisu z neta....BOOOOMMMMBBBAAAA

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pyciolek uwielbiam ogórkową i wszystkie kwasne zupki mniammmmmm:-)

powodzenia, daj znać co i jakdziewuszki....
umowilam nas do pediatry na 16.00 mam nadzieje ze cos nam pomoze z tym naszym smerfem....i mam tez nadzieje ze bedzie to kompetentny lekarz bo inaczej sie zezloszcze....![]()
. Tygrysku ja też poproszę, może zmądrzeje
.
.
.

zamówiłam sobie regał i facet teraz go kurierem przywiózł i mowi że mi go nie wniesie na 3 piętro bo z 30 kg waży

jakie ku...wa 30 chya z nim te 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pyta się czy maz moze mu pomoc mowie ze nie bo go nie ma i dopiero ok 20 bedzie to moze sasiad mowie ze nie bo tutaj starsi ludzie mieszkaja wiec mowi ze nie wniesie ze odesle mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale w koncu glupek wtargal go ledwo otworzylam drzwi do klatki a ten juz na 3 pietrze widac takie ciazkie to nie bylo skoro takim sprintem po tych schodach wskkoczyl

No jak się wku.................łamzamówiłam sobie regał i facet teraz go kurierem przywiózł i mowi że mi go nie wniesie na 3 piętro bo z 30 kg waży
jakie ku...wa 30 chya z nim te 30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pyta się czy maz moze mu pomoc mowie ze nie bo go nie ma i dopiero ok 20 bedzie to moze sasiad mowie ze nie bo tutaj starsi ludzie mieszkaja wiec mowi ze nie wniesie ze odesle mi go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale w koncu glupek wtargal go ledwo otworzylam drzwi do klatki a ten juz na 3 pietrze widac takie ciazkie to nie bylo skoro takim sprintem po tych schodach wskkoczyl
i mam regalik sliczny![]()

w podziekowaniu oczywiscie

Mopek - są takie mydełka do odplamiania, ja je używam od 3 lat z powodzeniem i nie ma żadnych plamek na niczym.... zapytaj np. w Rossmannie

Tygrysku na koniec trzeba było kopnąc go w "cztery litery"w podziekowaniu oczywiscie
![]()

madzienko ha racja

Madzienka no nieeee ja takiego balona chce... moze uda mi się wtedy cos w domu zrobic. Mały ostatnio marudny.
.