Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielko czy wiesz że to nie jest jakies naciąganie? Bo niestety w internecie pełno takich osób... Będziesz jej osobiście te rzeczy przekazywac?
Gdzie ona ma dostep do internetu?Dziewczyna podała mi adres szpitala , numer sali na której leży :-)
Po weekendzie majowym ją odwiedzę.
Jesteśmy w kontakcie mailowym.
Gdzie ona ma dostep do internetu?

no to super ze już wiesz o co chodzizapomnialam dodac ze pani doktor zostala naznaczona przez Alexa jego cieplym moczem![]()
Chodzi Ci o zwykły balon napełniony helem ?? bo jeśli tak to u nas np. od jakiegoś czasu zaczeli (od kiedy zrobiło się ciepło i dużo dzieciaczków z rodzicami chadza) takie balony sprzedawać na rynku (w centrum), stoi Pan/i i ma coś ala stragan, tzn. do dużego kamienia ma przywiązane te balony z helem i sprzedaje (różne kształty)
i ja chyba też się skuszę
pośmiejemy się trochę z moim G, jak mały będzie nogami wymachiwał, a balon razem z nim
![]()
I też jej do nóżki przywiązuję i ma radochę. Marzycielko - to miło, że chcesz pomóc i słusznie, że wybierasz się do tej dziewczyny osobiście. Bo też jakoś troszkę ten mail brzmi mi podejrzanie, ale może przewrażliwiona jestem. Nie ma na pieluchy, ale stać ją na opłacanie netu co miesiąc?