reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey mamusie

Dzisiaj zaczęłam dzień od kłótni z M i miałam napad choroby i tak naprawdę dopiero teraz na dobre wstałam i czuję się fatalnie...
Ale jednak lepiej niż rano ehhhh...

Zaraz biore Młodą , MT i idziemy na zakupy :-)

mopku moja też tak czasami ma ale w końcu sie uspakaja na szczęście jeszcze nie zdażyło się aby się zapowietrzyła. Mam nadzieję , że twój dzieć już Cię tak nie załatwi no i siebie też przy okazji.

zozakoza idziesz chyba robić tipsy a nie to topsy:-D szalona eh szalona

agcia i kokusia tak fajne macie Avatarki :-)

reklama
Witam mamuśki.....

Melduje się po małej przerwie....u nas troszkę chorubska się znowu zakręciło.... na szczęście tylko u mnie i misia....mamy tzw. grypę żołądkową.....masakra....

Do tego malutka ostatnio strasznie marudzi i w ogole nie che spać w ciągu dnia...20 minut to maks i to raz dziennie....:baffled:

Umieram już ze zmęczenia i niewyspania.....ale mam nadzieje,ze to tylko chwilowo tak jest....

Ogromne buzaiczki dla Wa kochane moje;*

Duniu dziekuje slicznie za głosiki:*:*:* jestes wspaniała i wiesz na co czekam???haha:-D
Jak tylko bede miala wiecej czasiku to nadrobiezalegósci i bede na bieżąco.....buziaki:*

A i ogromne przeprosiny za moją nieobecnośc na wyjeździe.... naprawde no tak wyszło....:zawstydzona/y:

Napisałam super długiego posta bo wrociłysmy ze spacerku a Pati jeszcze spi ale mi go zezarło jak chciałam wysłac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec napisze krótko dzieki za słowa pocieszenia lepiej mi jak je przeczytałam
Marzycielko dasz rade, na pewno bedzie lepiej :tak:
Pytia dzieki za odp ws wózka
Tygrysku i Madzieńko zostawscie troszke tej lasanii na kolacje to wpadne porównac która lepsza :-D
Kana zdrówka i wytrwałosci zycze :tak:

tak kochana marzycielko TIPSY a to dlatego że O jest koło I i dlatego taka pomyłka hi hi hi:-D:-D:-D
tak apropo to ja mam ostatnio pecha :szok::szok::szok:zamówiłam kosmetyki z hippa i pompka we jednym jest popsuta:angry::angry::angry:, zafarbowałam ostatnio swoje jensy na czerwono:angry::no::angry:w spłuczce zawiesił się zawór i cały czas leci woda do klopa::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i na dodatek mąż siedzi cały tydzień w domu :szok::szok::szok:i blokuje kompa ale i tak udało mi się go popsuć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam moje kochane:-) Nie wiem juak macie czas tu siedziec u mnie brak czasu:-(Jeszcze teraz mala ząbkuje wczoraj prawie caly dzien płakala:-(zakupy dom spacerki tesciowie itp:-p:-p:-p:-pNa wakacje wybieramy sie do Grecji;-) Wszytskiego najlepszego dla solenizantów ktorych ominelam:tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A CO TAM U WAS jak tam wasze bobasy przechodzą ząbkowanie????:cool2: Niestety nie jestem w stanie nadrobic wszystkich postów takze wybaczcie...... mala teraz spi wiec mam chwilke czasu mąz w pracy .....Potem wybierzemy się do 2 dzidziusia i do 2 mamusi:tak: na kawkeee...co bede sama siedziec w domu pokupilyusmy sobie z Julk,ą torszke ubranek na lato......:-) Dzisiaj jak wracalysmy z plazy to zaczepiło Mnie malzenstwo i powiedzialo jakie piękne dzieciatko a jakie ma piękne czarne gęste wloski a o oczach juz nie wspomne chyba sie julą 20 min zachwycali:-DA mala się do nich usmiechnela:-p:-p:-D:-)jUTRO IDZIEMY na roczek będzie imprezka:cool2::cool2::cool2:Caluje was grudniuweczki i wasze bobasy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
My juz po wizycie u mojej siostry. Trochę pogadałyśmy, wypiłyśmy kawke i do domku.

Dunia dziękuję ! :-)

Madzienka tak kupowałam u tego sprzedającego. Bardzo miły i ugodowy pan :-D. Wzięłam 30x40 rozmiar i na prawde jest bardzo ładne, Nawet nie sądziłam, że aż tak :-D. Wrzuciłam kiedys zdjecie w album, dziasiaj wrzuce jeszcze raz :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry