Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to gratulacje, super ze udało wam się kupić samochodzikHa! W końcu udało nam się kupić autkoFord Mondeo kombi, teraz żaden wózek nam nie straszny :-) A Bartkowi kupiliśmy nowy fotelik, taki od 0-25 kg :-)
My tez mamy Forda Mondeo combiHa! W końcu udało nam się kupić autkoFord Mondeo kombi, teraz żaden wózek nam nie straszny :-) A Bartkowi kupiliśmy nowy fotelik, taki od 0-25 kg :-)

My tez mamy Forda Mondeo combi
Gratutacje !:-)

Ja jestem zadowolona. Bardzo lekko mi się go prowadzi :-). Wszystko się mieści, bo ma naprawdę duzy bagażnik. Nam się zmieścił wózek i jeszcze rowerek mojej siostrzenicy i torbaI jak, Agaciu? Zadowoleni jesteście z samochodziku? Dobrze się sprawuje?

.
.
a ile daliscie jesli mozna zapytac

Mój K sprowadził sobie i wyszło ze wszystkim 19 tyś., wiec nawet nie duzo.Agacia Gratuluje udanego wyborua ile daliscie jesli mozna zapytac
![]()
Jak znajdę jakieś zdjęcie to zaraz wkleję w albumCześć dziewczyny:-)
A my od wczoraj chwilowo sami z Fabiankiem,bo Mariusz na 2 dni wyjechał do Niemiec...A za tydzień do Tunezji...Ech...
Ollcia,Agacia pokażcie zdjęcia samochodówBardzo mi się podobają Fordy Mondeo
My na razie mamy focusa.