reklama

Grudniowe mamusie 2008

ollcia - dobrze, że wybraliście kombika. Przy małym dziecku to naprawde rewelacja. Życzę milutkiej jazdy!

landryneczko - wątek intymny jest tam, gdzie galeria zdjęć, o dostęp zdaje się trzeba poprosić naszą kochaną Cyprysiową

reklama
Zapomniałam Wam powiedzieć, że włoski ścięłam wczoraj. Nie pamiętam, kiedy miałam takie krótkie:szok: Ale tak mi już wypadały, że musiałam je trochę wmocnić.

ollcia - dobrze, że wybraliście kombika. Przy małym dziecku to naprawde rewelacja. Życzę milutkiej jazdy!

landryneczko - wątek intymny jest tam, gdzie galeria zdjęć, o dostęp zdaje się trzeba poprosić naszą kochaną Cyprysiową
Dziekuje za podpowiedz tak zrobie:))

pochwal sie jak wyszly i zlacz jakas foteczke... mnie tez wlosy wypadaja niestety i nie mam odwagi isc do fryzjera zrobic sobie pasemka boje sie ze wszytkie wyjda mi wlosy...wiec zwiazuje w konski ogon :))) i lykam zelazo w tabletkach i juz znaczna poprawa

Witam z wieczorka malutka juz spi/...... teraz czekam na mezulka jeszcze godzinaa i bedziem razem:cool2::-p:-p:-) Agacia obrazam się o mnie nie pytalas \a o naszą Pytie tak:-p:-p:-(

Foteczkę to chyba sama sobie muszę zrobić, bo mężulo mi nie zrobi. Naburmuszony jak nie wiem, że się obcięłam, bo on tylko długie i długie...:-DAle co tam, przecież znowu urosną, nie? A przynajmniej jakieś małe urozmaicenie.

Landryneczko - ja zafarbowałam po ciąży i chyba im tym nie pomogłam:zawstydzona/y: Teraz tez biorę tabletki ze skrzypem i nie będe jakiś czas farbować, zobaczymy.

Ja tez biore witaminki:tak: teraz jest sloneczko to powchlaniamy troszke Witaminki D3:-) I BĘDZIEMY TRYSKAC ZDRÓWKIEM:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry