Ollcia Natalka jezdzi w takim foteliku i jestem z niego bardzo zadowolona![]()
Super że jesteście z niego zadowoleni :-) Wygląda naprawdę dobrze, więc myślę że i my będziemy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ollcia Natalka jezdzi w takim foteliku i jestem z niego bardzo zadowolona![]()

Zapomniałam Wam powiedzieć, że włoski ścięłam wczoraj. Nie pamiętam, kiedy miałam takie krótkieAle tak mi już wypadały, że musiałam je trochę wmocnić.

oczywiscie on nie ma nic do gadania w sprawie moich wlosow ale tak tylko spytalam co powie

my tez zamierzamy niebawem zmienic fotelik ten co mamy teraz jest do 13 kg ale fakt wolalabym juz taki wiekszy do 25
i nie ukrywam ze Twoj wybor nam sie spodobal i myslimy o nim:-)jeju ale ze mnie wyrodna matka o urodzinach swojego synka zapomnialam!!!!!!!!Cały stos buziaków dla tygryskowego Filipka i Lilianki nikado naszych kolejnych pięciomiesięczniaków

kokusia dziekujemy za przypomnienie i za zyczenia!!!!!

i od razu BB

kupiliśmy taki: Espiro Optima , tylko w tym kolorze Titan. Mam nadzieję że będzie dobry.

prasowalam, no sama jestem w szoku, bo o 7.00 zaczęłam prasować
, miałam wenę
, maż jak wychodzil do pracy to spytal sie mnie czy cos mi sie przysnilo czy co?

bo ja to z tych, az wstyd sie przyznac, ze nie lubia prasowania.
, wiem ze maz w pracy, a tu on sie pojawia, caly spocony, ja juz sie denerwuje

ja mowie co sie stalo, a on: "ide piesza 6km", ja go pytam, co sie stalo, a on: "zabraklo mi paliwa, telefon siadl, i karte bankowatowa zostawil w domu, i zero kasy", bo jedzenie bierze sobie z domu, wiec nigdy gotowki nie wozi, bo mowi ze nie potrzebueje. Wiec samochod gdzies tam zostawil i szedl do domu 6km

no to teraz juz nie idzie do pracy, bo niema sensu, bierze rower i jedzie po ten samochod i bedzie juz z znami w domku, chociaz dobra wiadomosc dla nas, nie bedziemy same, ale historijka niezla, nie? z samego rana

jaja jak berety