reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam ;-)

dzis wyjatkowo wstalam szybciej niz moje dziecko :szok: o 6 juz bylam wyspana a maly wstal o 7 ;-)

musze zrobic dzis selekcje w ciuszkach malego bo juz wiekszosc za mała i wkraczamy w rozmiar 74;-)

miłego dnia buziaczki:-)

wy nie kupowaliscie wozkow trzyfunkcyjnych (gondola.spacerowka i fotelik samochodowy)
a co do fotelika to mam ten Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix i jestem bardzo zadowolona
Primo Viaggio Tri-Fix w standardzie ma w wkładkę redukcyjną przeznaczoną dla mniejszych dzieci- nie musisz się obawiać, że Twoje dziecko jest zbyt małe do fotelika. Fotelik posiada budkę przeciwsłoneczną, co bardzo sie przydaje w trakcie podróży w słoneczne dni- maluszkowi nie świeci nic w oczy i nie marudzi. Tapicerka jest zdejmowana do prania, co pozwala utrzymać fotelik w czystości. Primo Viaggio Tri-Fix jest bardzo wygodny, można przenosić w nim dziecko, używać jako kołyski. Bardzo dużą zaletą fotelika jest to, że można go montować na wszystkie stelaże wózków Peg Perego, a także bezpośrednio na spacerówki i wózki przewozowe. Jest to niezwykle praktyczne rozwiązanie- nie musisz budzić dziecka i przenosić go do gondoli, czy spacerówki. Po prostu przypinasz fotel na stelaż i jedziesz dalej...

To, ilu funkcyjny wózek kupowało się na początku nie ma znaczenia, bo przecież te z wózków trzyfunkcyjnych też w końcu trzeba wymienić na nowy. Wzięliśmy taki od 0-25 kg, żeby Bartek mógł w nim jeździć już teraz, bo noszenie go z obecnym fotelikiem ( razem około 12-13 kg ) , nie jest zbyt fajne. A taki fotelik posłuży na długo i w sklepie mówili że należy do najbezpieczniejszych.

reklama
Witamy się i my:tak:
Ja od dzisiaj słomiana wdowa bo mąż wyjeżdża do Gdyni. Już trochę odwykłam od tych jego wyjazdów więc trochę będę tęskniła:-(
Ollcia Natalka jezdzi w takim foteliku i jestem z niego bardzo zadowolona:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry