xpatrysiax
mamusia Olusia :)
DOBRANOC WSZYSTKIM
Dobranoc :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DOBRANOC WSZYSTKIM
OjWitam z wieczorka malutka juz spi/...... teraz czekam na mezulka jeszcze godzinaa i bedziem razem:-) Agacia obrazam się o mnie nie pytalas \a o naszą Pytie tak
:-(
, poprawie się ! 
wy nie kupowaliscie wozkow trzyfunkcyjnych (gondola.spacerowka i fotelik samochodowy)
a co do fotelika to mam ten Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix i jestem bardzo zadowolona
Primo Viaggio Tri-Fix w standardzie ma w wkładkę redukcyjną przeznaczoną dla mniejszych dzieci- nie musisz się obawiać, że Twoje dziecko jest zbyt małe do fotelika. Fotelik posiada budkę przeciwsłoneczną, co bardzo sie przydaje w trakcie podróży w słoneczne dni- maluszkowi nie świeci nic w oczy i nie marudzi. Tapicerka jest zdejmowana do prania, co pozwala utrzymać fotelik w czystości. Primo Viaggio Tri-Fix jest bardzo wygodny, można przenosić w nim dziecko, używać jako kołyski. Bardzo dużą zaletą fotelika jest to, że można go montować na wszystkie stelaże wózków Peg Perego, a także bezpośrednio na spacerówki i wózki przewozowe. Jest to niezwykle praktyczne rozwiązanie- nie musisz budzić dziecka i przenosić go do gondoli, czy spacerówki. Po prostu przypinasz fotel na stelaż i jedziesz dalej...