reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuski..... chciałam Wam polecić babeczke ,które też jest z Tczewa i sprzedjae ciuszki na allegro...uzywane po swpich pociechach chociaż nie wszystkie...juz nie raz od niej cos kupiłam...ciuszki ma naprawdę zadbane i nie drogie :))) szczerze polecam:) Pytała czy nie pokazałabym komus jej stronki....no to tutaj to ja mam komu :-D:tak::tak::tak:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Przepraszam,ze na tym wątku,a nie na zakupahc,ale tam żadko kto wchodzi ostatnio...... buziaczki:*

My juz po wizycie u mojej siostry. Trochę pogadałyśmy, wypiłyśmy kawke i do domku.

Dunia dziękuję ! :-)

Madzienka tak kupowałam u tego sprzedającego. Bardzo miły i ugodowy pan :-D. Wzięłam 30x40 rozmiar i na prawde jest bardzo ładne, Nawet nie sądziłam, że aż tak :-D. Wrzuciłam kiedys zdjecie w album, dziasiaj wrzuce jeszcze raz :tak:.

Dziękuję:tak::tak::tak:

Ha! W końcu udało nam się kupić autko :tak: Ford Mondeo kombi, teraz żaden wózek nam nie straszny :-) A Bartkowi kupiliśmy nowy fotelik, taki od 0-25 kg :-)

Super szerokiej drogi....;-);-);-)
Pokaż fotelik, my tez juz rozgladamy się za nowym:tak::tak::tak:

Mamuski..... chciałam Wam polecić babeczke ,które też jest z Tczewa i sprzedjae ciuszki na allegro...uzywane po swpich pociechach chociaż nie wszystkie...juz nie raz od niej cos kupiłam...ciuszki ma naprawdę zadbane i nie drogie :))) szczerze polecam:) Pytała czy nie pokazałabym komus jej stronki....no to tutaj to ja mam komu :-D:tak::tak::tak:

Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Przepraszam,ze na tym wątku,a nie na zakupahc,ale tam żadko kto wchodzi ostatnio...... buziaczki:*

Super, dzieki Kana...zaraz tam zajrze:-D:-D:-Dmój mąż nie będzie pocieszony:-p:-p:-p

Ja jestem zadowolona. Bardzo lekko mi się go prowadzi :-). Wszystko się mieści, bo ma naprawdę duzy bagażnik. Nam się zmieścił wózek i jeszcze rowerek mojej siostrzenicy i torba :-D:-D:-D.
Ale ja się do samochodów nie przyzwyczajam, bo mój K zmienia je jak rękawiczki, samochód mamy góra 6 miesięcy :-D.

Ja dziś już sobie pojeździłam i też prowadziło mi się go świetnie :tak:

A zdjęcie wkleję jak jakieś zrobię :)

reklama
wy nie kupowaliscie wozkow trzyfunkcyjnych (gondola.spacerowka i fotelik samochodowy)
a co do fotelika to mam ten Peg Perego Primo Viaggio Tri-Fix i jestem bardzo zadowolona
Primo Viaggio Tri-Fix w standardzie ma w wkładkę redukcyjną przeznaczoną dla mniejszych dzieci- nie musisz się obawiać, że Twoje dziecko jest zbyt małe do fotelika. Fotelik posiada budkę przeciwsłoneczną, co bardzo sie przydaje w trakcie podróży w słoneczne dni- maluszkowi nie świeci nic w oczy i nie marudzi. Tapicerka jest zdejmowana do prania, co pozwala utrzymać fotelik w czystości. Primo Viaggio Tri-Fix jest bardzo wygodny, można przenosić w nim dziecko, używać jako kołyski. Bardzo dużą zaletą fotelika jest to, że można go montować na wszystkie stelaże wózków Peg Perego, a także bezpośrednio na spacerówki i wózki przewozowe. Jest to niezwykle praktyczne rozwiązanie- nie musisz budzić dziecka i przenosić go do gondoli, czy spacerówki. Po prostu przypinasz fotel na stelaż i jedziesz dalej...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry