Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A gdzie jest nasza Pytia ?
Pyyyyytiaaaaaaa !!!!!!![]()
Nooooo ! I masz szczęścieMelduję się posłusznie :-):-):-)
!My juz po wizycie u mojej siostry. Trochę pogadałyśmy, wypiłyśmy kawke i do domku.
Dunia dziękuję ! :-)
Madzienka tak kupowałam u tego sprzedającego. Bardzo miły i ugodowy pan. Wzięłam 30x40 rozmiar i na prawde jest bardzo ładne, Nawet nie sądziłam, że aż tak
. Wrzuciłam kiedys zdjecie w album, dziasiaj wrzuce jeszcze raz
.

Ha! W końcu udało nam się kupić autkoFord Mondeo kombi, teraz żaden wózek nam nie straszny :-) A Bartkowi kupiliśmy nowy fotelik, taki od 0-25 kg :-)

Mamuski..... chciałam Wam polecić babeczke ,które też jest z Tczewa i sprzedjae ciuszki na allegro...uzywane po swpich pociechach chociaż nie wszystkie...juz nie raz od niej cos kupiłam...ciuszki ma naprawdę zadbane i nie drogie)) szczerze polecam
Pytała czy nie pokazałabym komus jej stronki....no to tutaj to ja mam komu
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przepraszam,ze na tym wątku,a nie na zakupahc,ale tam żadko kto wchodzi ostatnio...... buziaczki:*

mój mąż nie będzie pocieszony

wszykie mam tylko tego nie

Ja jestem zadowolona. Bardzo lekko mi się go prowadzi :-). Wszystko się mieści, bo ma naprawdę duzy bagażnik. Nam się zmieścił wózek i jeszcze rowerek mojej siostrzenicy i torba.
Ale ja się do samochodów nie przyzwyczajam, bo mój K zmienia je jak rękawiczki, samochód mamy góra 6 miesięcy.

Super szerokiej drogi....;-);-);-)
Pokaż fotelik, my tez juz rozgladamy się za nowym![]()