reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Filipku, Lilianko buziaki dla Was, badźcie grzeczne i zdowitukie.

mamusia, niezla przygoda, a jak przeczytałam poczatek Twojego posta, to miałam Ci napisac: czy to ładnie tak umawia się ze studentem, jak tylko mąż wyjdzie do pracy:-D
A tu mąż wyciął Ci taki numer, wracał taki kawał, zeby sprawdzic jka sie uczycie:-D:-D:-D.
A swoja drogą, to jak juz pech to na całej lini, nie dos ze paliwo, to jeszcze telefon i brak karty:baffled:

Kanusia, odpoczywaj biedulko i regeneruj siły.

Karolinko a jak wasze samopoczucie????Grypa trochę odpuściła??:blink::blink:
Aj Madziu zdrówko już dobrze....."wyrzuciliśmy" z siebie co nie nasze....:tak:
Oby teraz samopoczucie wróciło....a było juz tak pięknie....w ogole zauwżyłam ze Marika zaczyna tak konkretnie zapamiętywać twarze juz....ostatnio był u nas mój tata, po tyg przerwy i mała na jego widok taka podkówke zrobiła,ze sozk...i tylko szukała wzrokiem czy ja jestem obok....

A nie wiem czy sie wam chwaliłam Mari wczoraj wieczorkiem samiutka przekreciła się z plecków na brzuszek.....byłam w ttaaaaakim szoku....:szok: ale jaka uchachana i dumna:tak:

Poza tym przepraszam i składam ogromniaste życzonka dla kochanego FIFIEGO i Lilianki:*:*:* buziaczki od Ciociuni i Mariczki:)

Landryneczkaaaa zauwazylam ze Twoja mala ma jednak cos z Włocha:-D:tak::tak::tak::tak:

justa a ty znow swojeeeeeeeeee :-D:-D:-D:-D:-D mala jaka mala ja mam SYNKA !!!!!!!!!!!
ciagle piszesz ze mam coreczke i nie tylko ty bo i na nk mi dodaja komentarze nk kokusia31 ze "mala zdolniacha":-D:-D:-D az tak bardzo Alus podobny jest do dziewczynki :confused::confused::confused:

BalloonsAni.gif Fifi, Lilka - sto lat sto lat!!!!!!!!! BalloonsAni.gif

Dzień dobry Dziewczynki ;-)

My również składamy najserdeczniejsze życzenia dzisiejszym solenizantom Filipkowi i Liliance!!!

Pogoda jak zwykle u nas całkiem przyjemna, więc pewnie znów pójdziemy dziś troszkę pospacerować. Moje dziecię obudziło się dziś wyjątkowo o 3 na butle, po 5 zaczął się wiercić i popłakiwać w łóżeczku, ale w ostateczności wstał przed 8, więc w sumie nie jest źle :tak:

Ollcia gratuluję nowego zakupu. Mam nadzieję, że autko będzie wam się dobrze sprawowało:tak: My jeździmy samochodem kompletnie nierodzinnym, bo BMW, ale co zrobić jak mój ukochany mam fioła na punkcie tych autek i nawet nie próbuję go namówić na coś innego. Ale mamy jeszcze służbowy samochód narzeczonego Skode Fabie combi, więc jakoś dajemy radę.

Mamusia
mąż zrobił sobie poranny jogging :-D Tak poważnie troszkę współczuję, bo pewnie wcale nie było mu do śmiechu. A z tym prasowaniem podziwiam Cię:tak: Ja takiej weny nigdy nie miałam i raczej mi to nie grozi :-D

Filipku, Lilianko buziaki dla Was, badźcie grzeczne i zdowitukie.

mamusia, niezla przygoda, a jak przeczytałam poczatek Twojego posta, to miałam Ci napisac: czy to ładnie tak umawia się ze studentem, jak tylko mąż wyjdzie do pracy:-D
A tu mąż wyciął Ci taki numer, wracał taki kawał, zeby sprawdzic jka sie uczycie:-D:-D:-D.
A swoja drogą, to jak juz pech to na całej lini, nie dos ze paliwo, to jeszcze telefon i brak karty:baffled:

Kanusia, odpoczywaj biedulko i regeneruj siły.
hehe--pytałam go czy przyszedł mnie sprawdzić-hihi
mówił ze nie, bo musiałby codziennie sprawdzać, bo ja z tym facetem mam codziennie zajęcie

UWAGA UWAGA MAM COŚ DO OGŁOSZENIA!!!!!!

SZUKAM CHĘTNEJ MAMUŚKI KTÓRA CHCIALABY PÓJŚC ZE SWOIM MALEŃSTWEM DO KINA NA MULTIBABYKINO!!!!!

MAM DO ODDANIA BILET DO KINA Z OKAZJI DNIA MAMY!!!!

Bilet podlega wymianie na dowolny seans Multibabykino w sieci Multikino i Silver Screen (bez multikina 51 w Poznaniu i Silver Screen Mokotów w W-wie)
Bilet ważny do 30 czerwca 2009 dla 1 osoby + dziecko

MAMUŚKI PONAWIAM PYTANIE:tak::tak::tak:...Z CHĘCIĄ WYSLĘ KTÓREJŚ Z WAS TEN KUPON!!!!!;-);-);-)

U NAS NIESTETY NIE MA TAKIEGO KINA!!!!!:-(:-(:-(:-(

reklama
Witajcie kochane.

Mamusia niezła historia :-D

Ja dzisiaj spałam do południa razem z syneczkiem i pierwszy chyba raz odkąd się urodził jestem wyspana:-D., normalnie nie wiem co w niego wstąpiło, bo dalej spi;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry