tygrysek82
Fanka BB :)
Kokusiu, Mazdienko, Olciu, Mamusiu- Filipek ślicznie dziekuje za zyczenia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Aj Madziu zdrówko już dobrze....."wyrzuciliśmy" z siebie co nie nasze....Karolinko a jak wasze samopoczucie????Grypa trochę odpuściła??![]()

ale jaka uchachana i dumna
Landryneczkaaaa zauwazylam ze Twoja mala ma jednak cos z Włocha![]()

mala jaka mala ja mam SYNKA !!!!!!!!!!! 

az tak bardzo Alus podobny jest do dziewczynki 

My jeździmy samochodem kompletnie nierodzinnym, bo BMW, ale co zrobić jak mój ukochany mam fioła na punkcie tych autek i nawet nie próbuję go namówić na coś innego. Ale mamy jeszcze służbowy samochód narzeczonego Skode Fabie combi, więc jakoś dajemy radę.
Tak poważnie troszkę współczuję, bo pewnie wcale nie było mu do śmiechu. A z tym prasowaniem podziwiam Cię
Ja takiej weny nigdy nie miałam i raczej mi to nie grozi 
hehe--pytałam go czy przyszedł mnie sprawdzić-hihiFilipku, Lilianko buziaki dla Was, badźcie grzeczne i zdowitukie.
mamusia, niezla przygoda, a jak przeczytałam poczatek Twojego posta, to miałam Ci napisac: czy to ładnie tak umawia się ze studentem, jak tylko mąż wyjdzie do pracy
A tu mąż wyciął Ci taki numer, wracał taki kawał, zeby sprawdzic jka sie uczycie.
A swoja drogą, to jak juz pech to na całej lini, nie dos ze paliwo, to jeszcze telefon i brak karty
Kanusia, odpoczywaj biedulko i regeneruj siły.
UWAGA UWAGA MAM COŚ DO OGŁOSZENIA!!!!!!
SZUKAM CHĘTNEJ MAMUŚKI KTÓRA CHCIALABY PÓJŚC ZE SWOIM MALEŃSTWEM DO KINA NA MULTIBABYKINO!!!!!
MAM DO ODDANIA BILET DO KINA Z OKAZJI DNIA MAMY!!!!
Bilet podlega wymianie na dowolny seans Multibabykino w sieci Multikino i Silver Screen (bez multikina 51 w Poznaniu i Silver Screen Mokotów w W-wie)
Bilet ważny do 30 czerwca 2009 dla 1 osoby + dziecko

...Z CHĘCIĄ WYSLĘ KTÓREJŚ Z WAS TEN KUPON!!!!!;-);-);-)
., normalnie nie wiem co w niego wstąpiło, bo dalej spi;-).