reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewcznki
My juz po spacerku, zakupy zrobione.
Pogoda ładna wieć pewnie jeszcze się wybierzmy na spacer.

Mamusia wyobrazam sobie jaki mąż musiał być zły, ja to chyba bym wszystkich pozagryzała.

Kana gratulacje dla Mariczki. Mała zdolniacha :tak:

Zapminajka zazdroszcze spanka my właciwie staliśmy o 8:40, ale i tak mały sie budził, gadał i zasypiał, no wiec co to za spanie z takimi przerwami. Aaaa no i jedzonko o 2:00, potem pobudka o 6:00 ale jednak stwierdził ze nie jest głodny i kima. Potem pobudka o 7:40, pogadał i znowu troszkę pospał ostatecznie do 8:40.

Tygrys ale masz juz dorosłego syna w domu :tak:

Sto latek dla Filipka i Lilianki :tak:

No ja lece coś porobic puki syn spi :sorry2:

reklama
Madzienka ja bym chętnie poszłą, ale z moim nerwusem to nie wypali. Niestety nie mam tak gdziecznego dziecka jak Wy mamusie :-(, mój syn jak nie jest po jego mysli to tragedia. Wiec nie wyobrazam sobie zeby on usiedział w kinie (w jednym miejscu) 30 min. a co dopiero cały film :dry:

Hej Kobitki rano napisałam posta dałabym sobie reke uciac ze go wysłałam ale teraz wracałam do miejsca w którym czytac skonczyłam coby nadrobic a posta nie ma:confused::confused::confused: Wiec juz sama nie wiem czy mi sie pzrysniło czy komp cos nie bardzo

Fifusiu buziaczkiiiiiiiiiii oraz 100 latek dla wszystkich pozostałych solenizantów

Pytia gratuluje odwagi moje włoski tez sie prosza o sciecie ale jakos nie moge sie zmobilizowac

Mamusia pomyslałam to samo co Blizniaki mezus pomyslał sobie ze trzeba sprawdzic jak sie ten student na lekcji sprawuje :-D:-D:-D

Madziu ja sie wybierałam na Multibaby kino ale zebrac sie nie mogłam, a teraz juz po zawodach, dokladnie to samo co u Agaci, zero spanka chyba ,ze jedziemy wóziem:sorry2:

hey:-)

Młoda dzisiaj doznała szoku gdyż odkurzała ze mną będąc na plecach w MT:-)
Normalnie strasznie fajne to nosidło wszystko można w nim robić mam fotki na potwierdzenie wstawię później tylko nie patrzcie na mnie bo ja po domowemu ubrana :blink:

mamusia ale się z mężem uśmialiśmy z twojej opowieści :-D

edit: Aha 100 LAT DLA JUBILATÓW!!!!!

To, ilu funkcyjny wózek kupowało się na początku nie ma znaczenia, bo przecież te z wózków trzyfunkcyjnych też w końcu trzeba wymienić na nowy. Wzięliśmy taki od 0-25 kg, żeby Bartek mógł w nim jeździć już teraz, bo noszenie go z obecnym fotelikiem ( razem około 12-13 kg ) , nie jest zbyt fajne. A taki fotelik posłuży na długo i w sklepie mówili że należy do najbezpieczniejszych.

wiem ze bede musiala pozniej kupic jeszcze jeden fotelik taki do 25 kilo...:zawstydzona/y:
podoba mi sie twoj wybor fajny fotelik i ma standard ISO 9001:2000 co jest bardzo wazne dla bezpieczenistwa:tak: tylko mam pytanie z jakie wzgledu wybralas kolor tytan :confused: ze ci sie spodobal ten kolor czy ze wzgledow praktycznych ze jest mniej brudzacy...bo widzialam ze sa rozne kolory tych fotelikow...

Dziekujemy Wam Cioteczki najukochansze za zyczenia z Filipkiem!!!!!!!!
Nie jestem w stanie wymienic kazdej z osobna po imieniu bo tyle ich bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj Agacia masz racje doroslego mam juz syna niedlugo na randki bedzie sie juz umawial;-)

A ja mam nie wiem czy dola czy jestem mega zla jak osa chyba wszystkiego potrochu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: wszystko mnie wkur....a:no::no::no::no:

Dziekujemy Wam Cioteczki najukochansze za zyczenia z Filipkiem!!!!!!!!
Nie jestem w stanie wymienic kazdej z osobna po imieniu bo tyle ich bylo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj Agacia masz racje doroslego mam juz syna niedlugo na randki bedzie sie juz umawial;-)

A ja mam nie wiem czy dola czy jestem mega zla jak osa chyba wszystkiego potrochu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no: wszystko mnie wkur....a:no::no::no::no:
tygrysku, jak ja ciebie rozumiem, tez mam jakiegoś dola, ciągle zdenerwowana, a jeszcze ciagle brak kasy, ech........nic optymizmu we mnie niema

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DlA SOLENIZANTÓW

mamusia niezła przygoda:-)

madzienka niestety u mnie tez niema takiego kina :-D a pozatym tez posiadam taki bilecik takze moze jakis mamusie wybiora sie razem tez chetnie oddam:tak:

mamusia tygrysku co sie dzieje? przesyłapozytywne fluidy;-)

ja siedze i czekam na obiad jestem taka glodna ze moglam cos pokrecic z moim postem:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry