reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie brzuchatki :-D musze wam powiedziec ze jeszcze zatesknicie za ta ciaza jak juz bedzecie tulily malenstw...zatesknicie za kopniaczkami od 2 str brzucha :tak:

reklama
Moja jest koszmarna, wtraca się we wszystko, wszystkimi chciałaby rządzic i wszystko wiedzieć.
To nie byl pierwszy sen z tesciówka w roli głownej:-(

hej hej !!!

z tym moim gizdkiem to wesoło !!!

a wczoraj chyba z wrażenia do 2 nie spałam, ruchy w sumie czuje juz dłuzszy czas ale wczoraj położyłam sie i tak leze z rękaą na brzusiu a tu taki kopniaczek wyczuwalny :-D i jak "zapukałam" do dzidzi to taką serie mi sprzedał że szok :-)
rano Liwci mówie daj reke zobaczymy czy Cie dzidziuś kopnie a ona czeka i czeka i puka mi w brzuch i "ej dzidziuś jesteś tam" :-D a jak troche poruszałyśmy po brzuchu to sie poruszył i Liwcia czułą ale sie cieszyła ! i mówi babci że ją siostra kopała, uparła sie ze będzie dziewczynka i nawet mówi że bedzie miałą na imie Kasia :cool2: tą ostanią kwestie musimy jeszcze przedyskutować :-D

a ja Wam powiem że przy Liwii to tez nie mogłam sie doczekać kiedy sie urodzi a teraz ciesze sie ciążą i wcale mi sie nie dłuzy, nawet przeciwnie to juz półmetek :szok: niesamowita sprawa :-)

miłej sobotki, jade do siostry jak wróce z pracy to odezwe sie w niedziele !!

Ostatnia edycja:
Agawar....to masz szczęście....moja tesciowa przyszła zreszta jest rewelacyjna..naprawdę równa babeczka....bedziemy z nia mieszkali tak od konca ciąży i ten sam początek jakies 3 miesiace....zawsze jakas pomoc....a zreszta tam jest winda i nie bede musisala tachac wózka na 4 piętro...hahaha
Justyna z tym półmetkiem to faktycznie masz racje....jakos tak ciężko mi sie z tym oswoić...śmialam się wczoraj z tesciowa włąśnie,ze teraz to już bliżej niż dalej i bedzie tylko gorzej:P hahahahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry