reklama

Grudniowe mamusie 2008

oJ MNIAMI...MAMUSIU MELDUJE,ZE DŁUGO NA MNIE CZEKAĆ NIE MUSISZ:P HAHAAHA cudo:*

Oj super.... my mamy w planach kuchnie na gwiazdke...mamy już nawet jedna upatrzoną droga,ale fajna i z HellO kITTY co dodatkowo nakreca Mari:P hahah
U nas wielką fanką Hello Kitty jest ostatnio Martyna. Nawet sobie na urodziny tym razem zażyczyła zamiast zabawek jakieś fajne sweterki z Kitty żeby się mogła w klasie nimi pochwalić.
A kuchnia to jest na prawdę fajna sprawa. My kupiliśmy kiedyś Martynie na gwiazdkę w biedronce za niecałą stówę i to jest jedyna zabawka która od kilku lat codziennie jest używana. A na naczynia musiałam im oddać jedną swoją szafkę kuchenną bo już się nigdzie nie mieściły

reklama
Hej!
Dziękuję za trzymanie kciuków wczoraj. Obroniłam się na 5.

U nas z nocnikiem klapa, Gabi się drze jak by ją ze skóry obdzierali. Ze smoczkiem też nie chce się rozstać. Jak jej schowam w ciągu dni i nie może sama go znaleźć to mówi mama oć pomóć siukać moka, czyli ( mama chodź, pomóż szukać smoczka ). Za to bardzo ładnie mówi ma bardzo bogaty słownik aż czasami mnie zaskakuje no i uwielbia elektroniczne rzeczy wystarczyło tylko raz pokazać jej jak włączyć aparat i robić zdjęcia żeby załapała, teraz sama robi.

Witam sie z cieplutkim mleczkiem z miodem i słoneczkiem za oknem:)

Darina moje ogromne GATULACJE!!!!!!!!!!!WSPANIALE;*

Kokusiu mam nadzieje,ze u mnie też sie prezent bedzie tak podobał...:)

A ja dzisiaj robie za rannego ptaszka...poleciałam szybciutko po 7 po mleczko od krówki,bo u nas w poniedziałki srody i piatki podjerzdza tak pan z mleczkiem.....rewelacja....nie moge wyjsc z podziwu jaki ono ma onny smak......

buziaczki z rana:*

Hej!
Dziękuję za trzymanie kciuków wczoraj. Obroniłam się na 5.

U nas z nocnikiem klapa, Gabi się drze jak by ją ze skóry obdzierali. Ze smoczkiem też nie chce się rozstać. Jak jej schowam w ciągu dni i nie może sama go znaleźć to mówi mama oć pomóć siukać moka, czyli ( mama chodź, pomóż szukać smoczka ). Za to bardzo ładnie mówi ma bardzo bogaty słownik aż czasami mnie zaskakuje no i uwielbia elektroniczne rzeczy wystarczyło tylko raz pokazać jej jak włączyć aparat i robić zdjęcia żeby załapała, teraz sama robi.

darina gratulacje!!!!!

I dzień dobry.
My już od niedzieli nie wychodzimy na dwór i chyba wkrótce oszaleję!!!! Mam nadzieję, że jutro uda się wyjść :)

I właśnie zauważyłam, że jestem w połowie ciąży :)))))

witajcie mamuchy:)
my pospalismy dzisiaj do 8.30:szok: nie zebym narzekała:-D
ale i tak pobudek w nocy zabraknąć nie mogło:sorry2:

Alex teraz się na chwilkę zajął....pakuje swoje zabawki do torby i udaje,że robi zakupy:-D
byłam wczoraj w urzędzie pracy i chyba pójdę na staż,będą jeszcze do mnie dryndolić;-)
i jutro zaczynam 2 rok studiów....jutro mam zajęcia od 8 do 20:sorry2: no ale w niedziele do 14.45 więc jakoś tą niedzielę rodzinnie wykorzystamy....
a w ogóle skoro mój dzieć tak bardzo kocha pociągi to chyba nastepną sobotę zarezerwujemy na podróż pociagiem do Opola...po Opolu jeszcze miejskimi i spowrotem pociągiem do domku...wydaje mi się,że mały będzie wniebowzięty...

cza
jeśli chodzi o mówienie to u nas chyba stanęło na tym co wcześmniej prócz DANIO I EWO(mama kolegi):szok:i jak narazie to tyllyyyy...
zmykam ogarnąć to bobojowisko:-D

reklama
wiecie ze dzis myslalm o ewelw, no i weszlam poczytac na watek pazdziernikowy i ona pisala 24.09 ze we wtorek idzie na cc, czyli prawdopodobnie juz urodzila
ewelw odezwij sie i pochwal sie nam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry