M
marzycielka
Gość
marzycielka kto ci takich rzeczy nagadal ze lepiej sie goi pęknięciePrzecierz nawet na "chlopski rozum" jesli pekasz to w rozne strony, krzywo itd a nacinaja prosta piękna krecha , jak pekasz to sporo i wtedy szwow a szwow narobia a natna tyle ile potrzeba w jedna strone. Jak moja szwagierka rodzila to byla tam jedna taka co zabronila sie nacinać i po porodzie lekarz wszedl do szycia jak do rzezni jakiejs a ona kolejne dni kwiczala, plakala i nie mogla wstac nawet do kibelka.mysle ze zalowala swojej decyzji.
Ja tak słyszałam i czytałam i tego się trzymam. Moją koleżankę nacieli i lekarz też wszedł jak do rzeźni a ona 2 tyg. cierpiała.... nie ma reguły.
Witam kochane!!!;-)
a ja tak z innej beczki, bo właśnie wróciłam od gienia i jestem przeszczęśliwa, bo mój skarbek raczył rozchylić nóżki i pokazac co tam chowano i będzie kolejna dziewczynka o ile lekarz się nie myli:-):-) na dodoatek trzymala rączke na cipci i bawiła sie paluszkami
a lekarz do mnie,że mąz mnie nie zaspokaja i dziecku sie udziela
, ahhha:-):-):-) ale się uśmiałam.
GRATULACJE dziewuszki :-)
Przecierz nawet na "chlopski rozum" jesli pekasz to w rozne strony, krzywo itd a nacinaja prosta piękna krecha , jak pekasz to sporo i wtedy szwow a szwow narobia a natna tyle ile potrzeba w jedna strone. Jak moja szwagierka rodzila to byla tam jedna taka co zabronila sie nacinać i po porodzie lekarz wszedl do szycia jak do rzezni jakiejs a ona kolejne dni kwiczala, plakala i nie mogla wstac nawet do kibelka.mysle ze zalowala swojej decyzji.
no i będzie kolejna dziewczynka o ile lekarz się nie myli:-):-) na dodoatek trzymala rączke na cipci i bawiła sie paluszkami
a lekarz do mnie,że mąz mnie nie zaspokaja i dziecku sie udziela
:-)
zawsze gdy mialam aktywny dzien to dzidzia spokojna byla, a dzis piore gotuje sprzatam a ona szaleje az mi brzuch podskakuje
Dlatego ja chcę wcześniej lewatywę.
dlatego będe błagać o lewatywkę