Motylek31
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny)
Ja tez zaczęłam jakos tak coraz bardziej mysleć o porodzie a jauz najgorsza dla mnie rzeczą jest wybór szpitala. Ten który mam blisko jakos nie wzbudza mojego zaufania, choć dziewczyny ponoc z odległych rejonów przyjeżdżaja tu rodzić, a ten co jest w miare moim zdaniem wyposażony i nie mam zastrzeżeń co do presonelu jest jesdnak bardzo odległy od mojego miejsca zamieszkania.
No i bądź tu mądry i pisz wiersze ..)
Ja tez zaczęłam jakos tak coraz bardziej mysleć o porodzie a jauz najgorsza dla mnie rzeczą jest wybór szpitala. Ten który mam blisko jakos nie wzbudza mojego zaufania, choć dziewczyny ponoc z odległych rejonów przyjeżdżaja tu rodzić, a ten co jest w miare moim zdaniem wyposażony i nie mam zastrzeżeń co do presonelu jest jesdnak bardzo odległy od mojego miejsca zamieszkania.
No i bądź tu mądry i pisz wiersze ..)

o masakra idę chyba szybko do łóżka bo zemdleję.

Przecierz nawet na "chlopski rozum" jesli pekasz to w rozne strony, krzywo itd a nacinaja prosta piękna krecha , jak pekasz to sporo i wtedy szwow a szwow narobia a natna tyle ile potrzeba w jedna strone. Jak moja szwagierka rodzila to byla tam jedna taka co zabronila sie nacinać i po porodzie lekarz wszedl do szycia jak do rzezni jakiejs a ona kolejne dni kwiczala, plakala i nie mogla wstac nawet do kibelka.mysle ze zalowala swojej decyzji.
a lekarz do mnie,że mąz mnie nie zaspokaja i dziecku sie udziela
.