reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITASKI PRZYTULASKI!!;-)

Na wstępie dziękuję Wam za to że byłyście cały czas ze mną......;-) Przepraszam że nie odezwałam sie wcześniej ale nie miałam jak.....po usg gin wygonił mnie do szpitala i tam zostawili mnie na obserwacji....i generalnie usłyszałam że bardzo dobrze że przyszłam bo różnie to może byc...co prawda na badaniach serduszko biło prawidłowo ale lekarz wolał mnie poobserwować biorąc pod uwage że skoro nie czułam wczesniej ruchów to mogło się coś dziać niepokojącego......w sobotę wyszłam i na noc pojechałam do babci...mój Z musiał iść do pracy i wolał żebym nie była sama w domu....dopiero co weszłam i odrazu wpadłam tu do Was.....:-)
teraz mała szaleje jak opętana i chyba nadrabia straty...:-)i całe szczęście...
Jeszcze raz dziekuje Wam kochane za wszystko....jak przeczytałam jak się martwiłyście to ąż mi łezki ze wzruszenia poleciały....;-)
Moc buziaków dla każdej z osobna....cmoooooooooooook

reklama
Yoka ciesze sie bardzo że wszystko jest ok!!!!!!!!!!!!!:tak::-D:-)
naprawdę bardzo sie martwiłyśmy... jednak najważniejsze ze u was wszystko gra :tak::-D:tak::-D

YOKA super że wszystko ok narobiłaś nam strachu!!!
pamiętnik z brzucha super ha ha ha ciekawe co myślą nasze dzieciaki???
u nas zimno i szaro buuuuuuuu
ja zaraz będę jeść obiadek (kluski i roladki)mniam
a potem... mąż dla mnie zrobił serniczek na zimno ale mam dzisiaj luzik no i same pyszności!!!

Yoka tak się ciesze, że wszystko jest dobrze, ale nas tutaj przestraszyłaś. jak przeczytałam teraz Twojego posta to aż mi oczy się mokre zrobiły ;-).
Uuuuuffffff ale mi ulzyło.

Madzienka pamietnik rewelacja :-D

Acha witam wszystkie mamusie :-D

A u nas zimno baaardzo, piję sobie teraz kawkę z mleczkiem i chyba zjemy sobie cos słodkiego :laugh2:

WITASKI PRZYTULASKI!!;-)

Na wstępie dziękuję Wam za to że byłyście cały czas ze mną......;-) Przepraszam że nie odezwałam sie wcześniej ale nie miałam jak.....po usg gin wygonił mnie do szpitala i tam zostawili mnie na obserwacji....i generalnie usłyszałam że bardzo dobrze że przyszłam bo różnie to może byc...co prawda na badaniach serduszko biło prawidłowo ale lekarz wolał mnie poobserwować biorąc pod uwage że skoro nie czułam wczesniej ruchów to mogło się coś dziać niepokojącego......w sobotę wyszłam i na noc pojechałam do babci...mój Z musiał iść do pracy i wolał żebym nie była sama w domu....dopiero co weszłam i odrazu wpadłam tu do Was.....:-)
teraz mała szaleje jak opętana i chyba nadrabia straty...:-)i całe szczęście...
Jeszcze raz dziekuje Wam kochane za wszystko....jak przeczytałam jak się martwiłyście to ąż mi łezki ze wzruszenia poleciały....;-)
Moc buziaków dla każdej z osobna....cmoooooooooooook

YOKA witaj!!!!
Uffffff............aż mi ciarki przeszły(z radości)jak zobaczyłam twój post...:tak:

Bardzo cieszę się że wszystko w porządeczku z Tobą i Oliwką:-)To chyba był mój najdłuższy weekend na tym forum oczekując twojej wiadomości....:-(
Nawet nie zdawałam sobie sprawy że można tak bardzo zżyć się mimo skąpej znajomości...pozdrowionka równiez od mojego mężulka;-) który cały weekend pytał czy odezwałaś sie....:tak:

Buziaczki:-)

YOKA oj oj oj dla Oliwki ze stracha nam napedzila!!

do dziewczyn ktore maja juz dzieciaczki:
Mój cypi przeziebil sobie pecherz, sika doslownie co 5-10 minut pelno w nocniku. co mam robic?:zawstydzona/y:

YOKA witaj!!!!
Uffffff............aż mi ciarki przeszły(z radości)jak zobaczyłam twój post...:tak:

Bardzo cieszę się że wszystko w porządeczku z Tobą i Oliwką:-)To chyba był mój najdłuższy weekend na tym forum oczekując twojej wiadomości....:-(
Nawet nie zdawałam sobie sprawy że można tak bardzo zżyć się mimo skąpej znajomości...pozdrowionka równiez od mojego mężulka;-) który cały weekend pytał czy odezwałaś sie....:tak:

Buziaczki:-)

Ja również pozdrawiam i ściskam Was gorąco...i jeszcze raz dziekuję za troskę....i oczywiście kopniaczek od Oliwki :-)

reklama
Yoka jak dobrze że jesteś.....napęziłas nam niezłego stracha, ale najważniejsze że wszystko dobrze ię skończyło. Z tymi ruchami to róznie bywa a w naszym przypadku lepiej dmuchac na zimne. Podrawiam Cie gorąco.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry