Ewushka
Fanka BB :)
Jutro chyba cos upiekę bo chodzi za mną słodkie.
Czy mamy dziewczynek tez tak mają?
Ja bede mama chlopca i tak mam
Ostatnio coraz czesciej zreszta
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio coraz czesciej zreszta

Wielkie dzieki....
Witam dziewczynki wieczorową porą.
Cyprysiowa wszystkiego naj ... z okazji imienin.
W tym roku wyjątkowo szybko sie zimno zrobiło. My juz grzejemy bo inaczej zamarznąc by mozna.
Dzis pierwsza wywiadówka no i znów kasa...ubezpieczenia, komitety.....ech....
Wszystkiego najlepszego w dniu rocznicy;-);-)Oj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.

Oj,jak na ciacho-to lece do PoznaniaOj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.
.
coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.

Nie no-padłam ze smiechu,jak to przeczytałam
!!!
.
Oj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.
witam!!! wszystkiego naj naj naj z okazjii rocznicy coś was dużo ostatnio wczoraj i dziś fajnie ja też się piszę na ciacho i soczek -to na którą- tak pozaty to ja wczoraj pochłonełam pół słoika czekolady a też będę miała syna nie to się nie sprawdza.
u nas też zimno i mokro,ja zwinełam mężowi ciepły polar i teraz chodzę w nim bo w swoje się już nie mieszczę (dobrze że mam szerokiego męża) no i wszystkie sportowe gacie mu też pozabierałam a co niech się poświęci.
coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.

padłam....