reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
aha i jeszcze jedno....:happy:

Kiedys dalyscie rozpiske ktory tydzien ciazy rozpoczyna dany miesiac. Bylo tam rozpisane wedlug ksiazki "w oczekiwaniu na dziecko ", i jeszcze jakies 2 pozycje. Zapisalam to sobie w komputerze tak zeby "nie zgubic " , i tak to schowalam ze teraz nie moge tego znalezc:-D Wielkie dzieki....:tak:

No i ja juz lece przygotowywac sie do spanka ,papappa

Witam dziewczynki wieczorową porą.
Cyprysiowa wszystkiego naj ... z okazji imienin.
W tym roku wyjątkowo szybko sie zimno zrobiło. My juz grzejemy bo inaczej zamarznąc by mozna.
Dzis pierwsza wywiadówka no i znów kasa...ubezpieczenia, komitety.....ech....
Jutro chyba cos upiekę bo chodzi za mną słodkie.
Czy mamy dziewczynek tez tak mają?

Anka34 ja spodziewam się synka i też sodkie mogłabym jesc caly czas. Ostatnio poszlam po krówki, a ani Pani w sklepie mi mówi, "będzie córka", a ja, ze syn. To się kobiecina zdziwiła:-)

witam!!! wszystkiego naj naj naj z okazjii rocznicy coś was dużo ostatnio wczoraj i dziś fajnie ja też się piszę na ciacho i soczek -to na którą- tak pozaty to ja wczoraj pochłonełam pół słoika czekolady a też będę miała syna nie to się nie sprawdza.
u nas też zimno i mokro,ja zwinełam mężowi ciepły polar i teraz chodzę w nim bo w swoje się już nie mieszczę (dobrze że mam szerokiego męża) no i wszystkie sportowe gacie mu też pozabierałam a co niech się poświęci.
coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.

coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.

:-D:-D:-D:-D:-D:-DNie no-padłam ze smiechu,jak to przeczytałam:-D:-D!!!
Siedze sama w domu i sie smieje na głos haha!! Dziękuję Ci zozakoza-takie mam od rana nerwy,a dzieki Tobie mi troche przeszło:tak:.
Ja też kiedys zapomniałam majtek zdjąc i z nimi usiadłam na kibleku.Od razu poczułam,co jest grane,ale i tak mi było głupio że szok haha:-)

No to teraz reszta-przyznawac sie Dziołchy,ile razy tak naprawdę WAM sie to zdarzyło,hę????:dry:

Oj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.

Wszystkiegfo NAJ NAJ NAjlepszego:-)

witam!!! wszystkiego naj naj naj z okazjii rocznicy coś was dużo ostatnio wczoraj i dziś fajnie ja też się piszę na ciacho i soczek -to na którą- tak pozaty to ja wczoraj pochłonełam pół słoika czekolady a też będę miała syna nie to się nie sprawdza.
u nas też zimno i mokro,ja zwinełam mężowi ciepły polar i teraz chodzę w nim bo w swoje się już nie mieszczę (dobrze że mam szerokiego męża) no i wszystkie sportowe gacie mu też pozabierałam a co niech się poświęci.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::-D:laugh2::-D padłam....
Aż się na mnie wszyscy patrzą w domciu ;-):-)

Yoka ja też miałam już dość duchoty i teraz po prostu jako tako mogę żyć i oddychać ;-)
A ja chodzę w kurtce mężowej bo w swoje się nie mieszczę już:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry