Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cyprysiowa Wszystkiego najlepszego
Jeszcze raz zapytam czy uważacie że wynik glukozy 147 jest zły i trzeba będzie powtarzać badanie z 75 mg glukozy,
. No a ostatnio kolezanka pojechała na wyznaczona cc z powodu ułożenia pośladkowego i na USG przed cieciem okazało się, iż maluszek odwrócił się
.
Witam z rana...
U mnie po wczorajszej wizycie nie za ciekawie....Z moim bólem pleców muszę iść do internisty sprawdzić czy wszystko w porządku z płucami i z nerkami.I jest problem z moim pulsem.Często mam bardzo wysoki i robili mi kiedyś badania,ale nic nie znaleźli.A w ciąży jest to bardzo nie bezpieczne...I szczególnie w czasie porodu...Muszę odwiedzić kardiologa,zrobić EKG serca i USG tarczycy...Muszą coś znaleźć,bo później nikt nie będzie wiedział jak mnie ratować w czasie porodu...
Szkołe rodzenia będę miała "prywatną" przyjdzie do nas znajoma pani położna do domku i wszytsko nam wytłumaczy i pokaże, nauczy oddychac i tak dalej, a potem będzie z nami cały poród więc licze na to ze będzie oki
A wózek tez już wybrałam...Micrus alu sprint...bardzo fajny dużo opcji może nie za lekki ale cóż...
Buziaki i miłego dnia
tak kłuję sie cztery razy dziennie, na czczo jak wstane, po pierwszym sniadaniu, po pierwszym obiedzie, i po pierwszej kolacji...
piszę ze po pierwszych posiłkach bo w sumie muszę jesc ich minimum 8 w ciągu doby, wychodzi że jem trzy sniadania, dwa obiady, w miedzyczasie jeszcze cos i dwia kolacje![]()
Dziewczyny a czy któraś z Was miała robione badania na obecność paciorkowców z grupy B czy coś takiego-podobno jest to bardzo ważne badanie ale lekarze rzadko wysyłają na te badania i właśnie za tydzień mam wizyte i nie wiem jak to określić mojemu ginekologowi, że chciałabym skierowanie na co...hmmm![]()
Hej dziewczyny...wyniki mojegj glukozy to 147, a norma jest do 140...jak myślicie to bedzie cioś nie tak czy raczej spoko![]()

Fajna pogoda taka zimna kochammmm:-)
chyba źle doczytałam
wcale sie nie dopinam...haha...Yoka dobrze, że miałaś co na siebie narzucić bo ja się w żadnej kurtce nie dopinam. No w jednej- narciarskiej![]()
Jutro idę na zakupy muszę sobie coś kupić bo to przecież jeszcze 3 miesiące :-) a lato już nie wróci![]()
..ale pod spodem miałam sweterek i było ok...:-)Witam dziewczynki wieczorową porą.
Cyprysiowa wszystkiego naj ... z okazji imienin.
W tym roku wyjątkowo szybko sie zimno zrobiło. My juz grzejemy bo inaczej zamarznąc by mozna.
Dzis pierwsza wywiadówka no i znów kasa...ubezpieczenia, komitety.....ech....
Jutro chyba cos upiekę bo chodzi za mną słodkie.
Czy mamy dziewczynek tez tak mają?
, ale się ograniczam żeby nie przytyć:-).