reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam!!! wszystkiego naj naj naj z okazjii rocznicy coś was dużo ostatnio wczoraj i dziś fajnie ja też się piszę na ciacho i soczek -to na którą- tak pozaty to ja wczoraj pochłonełam pół słoika czekolady a też będę miała syna nie to się nie sprawdza.
u nas też zimno i mokro,ja zwinełam mężowi ciepły polar i teraz chodzę w nim bo w swoje się już nie mieszczę (dobrze że mam szerokiego męża) no i wszystkie sportowe gacie mu też pozabierałam a co niech się poświęci.
coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.
:-D:-D:-D:-Dalez się usmiałam, faktycznie w ciązy zdarzają nam się niesamowite przygody:-D

reklama
hej hej !!!

Oj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.

samych radosnych chwil razem !!!!

coś wam mósze powiedzieć wczoraj poszłam siku i taka zakręcona byłam że nie zdjełam majtek i załatwiłam się z majtami na dupie tak się potem zaczełam śmiać że mąż aż przyszedł i jak to zobaczył to się poskładał a potem łaził i mówił do syna "mama się posikała" ha ha ha sama się z tego śmiałam,pierwszy raz mi się tak zdażyło.

agentka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie,
agawar wszystkiego dobrego:happy:

zozakoza niezłą miałaś przygodę:-D, uśmiałam się od rana.

Musze przyznac, że pocieszyłam się gdy przeczytałam, że nie tylko ja w kurtce męża biegam. A dzisiaj jeszcze zaopiekowałam sie jego bluzą;-).
Zastanawiam się co będzie zimą, kurtki u nie zabiorę, a kupować na 5 tygodni ... sama nie wiem.
Na razie pocieszam się, że wg pogodynki na weekend ma się już ocieplać.

hej hej.
Wlasnie wrocilam od cioci u ktorej zawsze zostawiamy malego jak ide do lekarza.
U lekarza wszystko super! Mówi ze nie bedziemy robic teraz usg tylko posluchamy chwile serduszka i pokaze mi buziulke a skonczylo sie na ogladaniu w 4d :-D co prawda nie mam filmiku jak zwykle ale mam 3 zdjecia-pokaze wam zaraz. No i nie pomierzył itd. to wszystko za miesiac ale zaplacilam jak za sama wizyte. z szyjka ok, ogolnie zadnych "rewelacji" :-D

Cyprysiowa cieszę się ze wszystko ok i spóźnione życzonka imieninowe, wszystkiego najlepszego!!!!!!:rolleyes:

Ale jestem dzis leniwa ze szok, az mi wstyd.

Ciagle mysle o tym cisnieniu i tej infekcji, ale jutro juz beda wyniki, to sie wyjasni.

Jutro mamy wielki dzien :-)NASZA TRZECIA ROCZNICA ŚLUBU:-)- szkoda ze mój misiu pracuje ale bedziemy swietowac w weekend, zamówilam juz pysznego torcika:-)

Oj dziś mamy 3 rocznicę ślubu, więc wszystkie grudniowe mamuśki zapraszam na kawkę i soczek:-), no i ciacho.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
Na ciacho z chęcia wstapie:-D

witam!!! wszystkiego naj naj naj z okazjii rocznicy coś was dużo ostatnio wczoraj i dziś fajnie ja też się piszę na ciacho i soczek -to na którą- tak pozaty to ja wczoraj pochłonełam pół słoika czekolady a też będę miała syna nie to się nie sprawdza.
u nas też zimno i mokro,ja zwinełam mężowi ciepły polar i teraz chodzę w nim bo w swoje się już nie mieszczę (dobrze że mam szerokiego męża) no i wszystkie sportowe gacie mu też pozabierałam a co niech się poświęci.

:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

reklama
:-)Czesc brzuchatki,

zozakoza ale sie usmialam, niezle:-D:-D:-D
agawar samych radosnych chwil!!!:tak:

Ja tez mam problemy z roztargnieniem, wsadzilam gdzies koperte z wynikami, i niemam pojecia gdzie:baffled:gdzies w "dobre" miejsce, zeby sie nie zgubila:confused::confused::confused:no i przepadla... A dzisial mam termin u specjalisty:baffled:Dobrze ze mu przefaksowalam juz czesc, a wczoraj lecialam do lekarza po kopie:sorry2:

Dzisiaj sie dowiem wiecej cos w zwiazku z moja choroba, prawdopodobnie bede miala konsultacje w sprawie porodu, bo musza zdecydowac, czy bedzie cesarka czy nie. Jezeli tak, to chyba bede pierwsza na forum :tak::-):tak:Chyba ze Marzycielka bedzie chciala robic zawody, bo mamy 1 dzien roznicy w terminie;-)
Pisalyscieo remontach, my wlasnie remontujemy nasze gniazdko, cieszymy sie strasznie, dwa pokoje mamy juz pomalowane, tylko podloge polozyc. Lazienka "sie robi", ale mysle ze jeszcze conajmniej dwa tygodnie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry