reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie dziewczyny!!!

Co prawda nie było mnie troszkę tutaj ale tak pobieżnie poczytałam co u was...
Zacznę od Cyprysiowej - wszystkiego naj naj najlepszego w Twoje wczorajsze imieniny.... super że wózeczek będzie w całości zielony

anoli84 wszystkiego dobrego z okazji 3 Rocznicy Ślubu... aby noc była upojna... cokolwiek to znaczy :-D:-D:-D

marzycielka Ty to naprawdę jesteś krejzolka.... ale to bardzo pozytywna cecha bo nie każdego jest na taką odwagę stać a kto nie ryzykuje ten nie ma nic...

po za tym to lepiej jak rodzice wszystkiego nie wiedzą, oni sami wiele rzeczy nam o sobie nie powiedzą...

pozdrawiam was wszystkie i sorki że na każdy temat nie odpowiem ale teraz staram się jak najwięcej czasu spędzać z moim... ach jak fajnie że już jest... spokojniejsza jestem :) buziole dla was przesyłam:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Ewushka specjalnie dla Ciebie:
1. Wg książki "W oczekiwaniu na dziecko"

1 miesiąc - 1-4 tygodzień,
2 miesiąc - 5-8 tygodzień,
3 miesiąc - 9-13 tydzień,
4 miesiąc - 14-17 tydzień,
5 miesiąc - 18-22 tydzień,
6 miesiąc - 23-27 tydzień,
7 miesiąc - 28-31 tydzień,
8 miesiąc - 32-35 tydzień,
9 miesiąc - 36-40 tydzień.

Renia200...jestes przekochana:tak:, dziekuje za odpowiedz, teraz juz bede mogla sledzic w ktory miesiac wchodze :-) Wielka buzka

Witajcie dziewczyny!!!

Co prawda nie było mnie troszkę tutaj ale tak pobieżnie poczytałam co u was...
Zacznę od Cyprysiowej - wszystkiego naj naj najlepszego w Twoje wczorajsze imieniny.... super że wózeczek będzie w całości zielony

anoli84 wszystkiego dobrego z okazji 3 Rocznicy Ślubu... aby noc była upojna... cokolwiek to znaczy :-D:-D:-D

marzycielka Ty to naprawdę jesteś krejzolka.... ale to bardzo pozytywna cecha bo nie każdego jest na taką odwagę stać a kto nie ryzykuje ten nie ma nic...

po za tym to lepiej jak rodzice wszystkiego nie wiedzą, oni sami wiele rzeczy nam o sobie nie powiedzą...

pozdrawiam was wszystkie i sorki że na każdy temat nie odpowiem ale teraz staram się jak najwięcej czasu spędzać z moim... ach jak fajnie że już jest... spokojniejsza jestem :) buziole dla was przesyłam:sorry2::sorry2::sorry2:

Raczej nici z upojnej nocy bo mam infekcje ukl. moczowego:wściekła/y:

Wrocilam wlasnie z przychodni wykupilam leki troche sie zmartwilam bo miala to byc niegrozna infekcja a dostalam antybiotyk AMOXICLAW i nie wiem czy go brac, poszperam w necie cos na jego temat:-)

Witajcie :-)

Ale dzisiaj naskrobałyście :szok:, nie miałam czasu dzisiaj wejść wcześniej a tutaj proszę. Musze nadrobic tyle postów :szok:.
Odebrałam dzisiaj wyniki glukozy, jest w normie :laugh2:. Ale się cieszę,że nie musze już tego badania powtarzać.
Wczoraj jak mi pobierałą krew to na jednej ręce wyszedł mi gigantyczny siniak wzdłuż żyły, w ogole wygladam jak narkomanka, na jednej recej ten siniak na drugiej czerwone od ukłucia :zawstydzona/y::crazy:.

Kręgosłup mnie dzisiaj boli strasznie :-(. Ten remont mnie wykończy.
jezeli chodzi o zimowy ubiór :laugh2:to ja chodzę w mojej kurtecce, ale się już nie dopinam będę musiała wyskoczyć na jakieś zakupy bo robi się coraz zimniej.

Zadam teraz głupie pytanie... Czy wszystkie ciężarne robia ten test na glukozę?:confused:
Tak czytam o tych Waszych badaniach i czytam i sie zorientowałam,że ja czegoś takiego nie miałam nigdy robionego:no:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry