reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agawar - wszystkiego najlepszego!!

Anoli - wam również samych radosnych chwil!!

Madzienka - dzięki, moja córka ma niecałe 3 lata i pije z kubków z twardymi ustnikami, bo nad kubkiem nie panuje, zawsze jej bokiem poleci i cały czas trzeba ją asekurować... sama nie wiem co o tym mysleć, ale pewnie zdrowiej nauczyć pić dziecko z kubka...

Agacia - super, że wyniki dobre!! ja wg OM mam na 17 grudnia, wg USG na 11.12.

Zyrafka - ja nie robię dopóki w krwi i moczu nie pojawi się cukier, a to wykarzą badania standardowe, comiesięczne.

Ja dziś dentka - rano od 10 tańce przez godzinę z Miśką, potem sklepy, Misia zasnęła 20 po 12 i musiałam łazić, póki nie wstanie i z tym wózkiem i zakupami, potem orzekła, że nie chce wracać do domu, więc poszłyśmy do mcdonalda i jeszcze na spacerek na deptak, potem wróciłyśmy w wielkich stękaniach i musiałam zrobić pizzę Robertowi na obiad, bo ma dziś imieniny. Jestem dentka, ale cieszę się, bo kupiłam dzidzi troszkę ubranek i sobie cienką kurteczkę (taką na teraz), w której się spokojnie zmieszczę do końca ciąży. Poza tym Misi dwie książeczki i fajną lalę - szmaciankę, ale ślicznie wykonaną. Zatem ogólnie łowy udane.

reklama
hej hej !!!!

a ja co zjem to czuje w gardle i żle mi sie siedzi bo i musze wygięta siedzieć bo tak to mnie zaraz zgaga pali ! dzidzia wysoko i wypycha mi na żołądek :baffled:

jakaś słaba jestem !!!!

Mój syn mnie dzis wykonczył, był nie do zniesienia. TAk sie źle zachowywał ze myslalam ze go rozniose :wściekła/y:
Kupilismy mu żołniezyki bo swoje strare pogubil a uwielbia sie nimi bawic ale tak sie zachowywal zle na ulicy (wyrywal sie, ryczał itd) ze mu ich nie dalismy, oczywiscie placz był ogromny i zal mi go bylo bo chodzil za mna i mowil "mamo jetem już gzeczny, nie płace juz" :-p Ale wykorzystam to jutro bo ide do zusu i jak bedzie zaczynal wydziwiac to przypomne mu żołnieżyki :sorry2:
Z tych lepszych rzeczy to kupilismy dzisiaj komode bo nie zmieszcze w garderobie ciuszkow małego i jutro nam przywiozą :tak:
aaa a wieczorkiem jak maly juz spał, wrocilam z łazienki a na laptopie lezala paczuszka z perfumem... malutki bo tylko 20 ml pieknego perfumiku pumy... mezus dostał jakies ekstra pieniadze z pracy i mi kupił, ostatnio dostałam bez okazji perfum Gabrieli Sabatini -rozpieszcza mnie mężuch :tak:
No to sie pochwaliłam

poglądałam albumik !!! super zdjęcia i super brzuszki !!!!
Cyprysiowa ale masz czarusia :-)

Marzycielka kot piękny !!! ale powtórze sie kolor ścian masz zarąbistyyyy :tak:
to z mieszanej czy gotowa farba !?

Misiówka, fajnie, ze dzień taki napięty przynajmniej czas szybko leci.
Justyna, współczuję zgagi, też często mam, ale na szczęscie dzisiaj spokój.

Zaserwowałam sobie i Dzidzi bardzo dziwną kolację, pierwszy raz w życiu jdłąm takie cos: kanapka z masłem, solą i natką pietruszki:-D:laugh2::-D Czy ja jestem normalna???
Poza tym dzisiaj po pracy cały dzień miałam odwiedzinki, najpierw była koleżanka z Niemiec z mężem, a później jeszcze sąsiadka.
Teraz już po kąpieli, obejrzałam sobie you cant dance i można spokojnie iść spać, bo rano znów pobudka:-(
Dobrej nocki Ciężaróweczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry