Medio
Fanka BB :)
Zapraszam do Naszej Galerii:-)
Galerie BabyBoom BETA - Moje szczęście w drodze na Świat. Nikolcia Misztal./Fasolka
Cudnne fotki, cieszę się razem z Tobą.Ja też marzę o córci, bo mam już synka, ale co będzię to będzie.;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszam do Naszej Galerii:-)
Galerie BabyBoom BETA - Moje szczęście w drodze na Świat. Nikolcia Misztal./Fasolka
Jutro o 14,40 mam wizytę u lekarza, trzymajcie kciuki.
mezowy musi zajechać z reklamacją i naprawią ! Póki co nie piszę i nawet nie mam jak poczytać co u Was !! Do tego chora dalej, nos i głowa mi pęka do tego zatoki mi dzis sie przypałetały :-( Super galeria marzycielko, z tego co widać ślicznie CI rośnie twoja córcia, mam nadzieję, że urodzisz z nami w grudniuBo widzę, że nawet listopad Ci przepowiadają. A ile już przytyłaś, bo ja mam połowę mniejszy brzuszek i przytyłąm 2,5 kg, nie wiem od czego to zależy. Pozdrowienia

Te typy chyba już tak mają, u mnie jest dokładnie tak samo, i powiem szczerze, że czasami jestem tak tym zirytowana, że szkoda słów. Zachowują się tak jak bym była pierwszą ciężarną na ziemi, a ciąża to jakaś chorobaZaczynam mieć wrażenie, że moja rola społeczna ograniczyła się do inkubatora dla dziecka. Co się z kimś spotkam, to od razu: a jak się czujesz? a jak mały? a kopie? a to, a tamto? :/
Idę dziś do kina się zrelaksować.
, zresztą my teraz narzekamy, że ciągle pytają praktycznie o jedno i to samo, a zostało nam jeszcze pół roku zadawania pytań tego typu