reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzięki, dziewczyny. Na pogotowie to już nie damy rady, nie jestem nawet stanie się ubrać i ruszać. Tylko mogę leżeć nieruchomo. Przeleżę, prześpię jeszcze do jutra, a jutro na chirurgię z mężykiem. Popiszę do was trochę więcej - jak będę sprawniejsza. Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze.
Trzymajcie się! Uważajcie na siebie.
Dobranoc.Śpijcie spokojnie.

ewelw koniecznie napisz jutro, co z Dzidziusiem i uważaj na siebie. Ja też spadłam ze schodów, ale byłam dopiero 15-20 tygodniu (już nie pamiętam...) i nic mi się nie stało-tyłeczek tylko potłukłam :-)

cyprysiowa, przykro mi z powodu taty, ale trzeba mieć nadzieję, że już będzie dobrze (tak przy okazji, t ojest właśnie państwowa służba zdrowia w Polsce, brrr...)

Życzę wszystkim dobrej nocki :-)

reklama
Ewelw uważaj na siebie kochana, napisz jak po badaniu.... czy wszystko jest dobrze.

Cyprysiowa bardzo mi przykro z powodu twojego taty, daj znać jak się czuje.

Czesc dziewczyny.......uwazajcie na siebie wszystkie !!! Teraz srodek ciezkosci mamy w innym miejscu i nie trudno o wywrotke, mowie z doswiadczenia:-D

Ja jutro mam wizyte u lekarza, pobiora mi wymaz z pochwy i reszta oprawy tradycyjnej wizyty:-pPoza tym moja coreczka jest chyba chora. Pisze chyba, poniewaz pierwszy raz sie spotykam zeby w jednym uchu byla normalna temperatura , a w drugim 37.5. :szok: I tak 3 dni bylo.......jutro po moim lekarzu ide do jej lekarza...ehhhhh:baffled:

i jeszcze jedno mi sie przypomnialo.....mialam imie dla synka Maksymilian, ale teraz na koncowce przemienia nam sie na Mateusz:sorry2: Ktore imie wedlug was jest ladniejsze......dodam ze rozwazalismy jeszzce Eryk ostatnimi czasy ;)

Prosze o opinie :tak:

hej.

Moj tata mial wczoraj jakis zabieg- chyba udraznianie zyly czy cos. Jutro do niego pojade bo dzis jestem dopiero wieczorkiem z tego ktg a on i tak muis lezec 24h nieruchomo.

ja sie szykuje do lekarza na to ktg cos sie troche niepokoje, mam nadzieje ze to nie uzasadnione.

Ewushka jak dla mnie Maksiu super, Eryczek-jescze lepiej ale nie Mateusz :-(

Witajcie!!!

Cyprysiowa napisz koniecznie co z tata, trzymamy kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!:tak:

Ewelw czekam na wieści co z rączką i dzidzią???napisz koniecznie;-)

Ja własnie szykuje się do lekarza, powiem o tym wymazie-mam nadzieje ze mi zrobi...po powrocie dam znac:-)

witam:-)
Cyprysiowa bardzo mi przykro z powodu taty:-( ale teraz juz jest pod dobra opieka;-) a na badaniu napewno bedzie wszystko oki i niepotrzebnie sie niepokoisz;-)

Ewushka wg najładniejsze Maksiu ale najlepiej serce ci podpowie:-)

ja dzisiaj wybieram sie do okulisty sprawdzic czy z moja wada wzroku niema przeciwskazan do naturalnego porodu raczej nie no ale przejsc sie moge;-) tak swoja droga to jest straszne co z ta nasza sluzba zdrowia sie dzieje gdyby nie znajomosci to moglabym sobie isc przy ogromnym szczesciu do okulisty w marcu:wściekła/y: badz prywatnie:sorry2:

reklama
Witajcie!!!

Cyprysiowa napisz koniecznie co z tata, trzymamy kciuki, na pewno wszystko bedzie dobrze!!!:tak:

Ewelw czekam na wieści co z rączką i dzidzią???napisz koniecznie;-)

Ja własnie szykuje się do lekarza, powiem o tym wymazie-mam nadzieje ze mi zrobi...po powrocie dam znac:-)

Koniecznie daj znak ja wrócisz.

Do góry