reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
jak szukalismy w Polsce wozka to pani w sklepie doradzala nam coneco, zaraz poszukam na alllegro i wkleje linkaoj, to szkoda, tzn nie szkoda że jesteście zadowoleni, tylko szkoda że nie dostanę linka, ja już sama nie wiem co wybrać, myślałam może o Coneco... czy ktoś wie czy wózki tej firmy są dobre??
Ufff wiec nie tylko my szczerbate
jest to jakies pocieszenie, ale.... dobra nie marudze bo nie jestem na dobrym wątku:-(
Olcia nie pomoge bo mam normalna spacerówke i dokupiłam parasolke bo sie okazało ze buda nie osłania całkowicie od słonca, ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona

Olcia nie pomoge bo mam normalna spacerówke i dokupiłam parasolke bo sie okazało ze buda nie osłania całkowicie od słonca, ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolona

mamusia2008
mamusia Karolinki
Nalepsiejsze życzonka dla solenizantów naszych najkochanszych: ślicznusich i pięknusich Juleczki i Lenkioraz mega przystojniazków Jarusia i Nikodemka)) rosnijcie zdrowo łobuziaki mamusine -oczywście najwspanialesze
Kanusia tak pieknie zyczonka pisze, a dzis az 4 solenizantów wiec sie przyłaczam do tych zyczen i wysyłam w sieć buziaki słodziaki :-)
Podpinam się i ja pod te życzonka![]()
STO LATEK DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW:-)
Zdrówka dla solenizantów i solenizantek!!!
100 latek kochane dzieciaczki
i ja sie podpinam do zyczonek.....
Sto lat dla Juleczki, Lenki, Jareczka i Nikodemka.
Przyłączam się do życzeń!!! Wszystkiego najlepszego!! Rużo uśmiechu na co dzień!!
Kanus wybacz się podpinam, ale takie śliczne ze nie można przejś obojętnie
Solenizanci, wszystkiego naj, naj, naj
I wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiajszych jubilatow!!!!Sto lat w zdrowku i slodyczy ciocia Kaja z Mary zyczy
Podpinamy sie pod sliczne zyczonka![]()
wszystkiego najlepszego, wspaniałego dzieciństwa, dużo uśmiechu dzisiejszym solenizantom życzymy;-)przesyłamy buziaki
Tylko się podpiszę pod tymi pięknymi życzeniami bo jakoś nie mam weny tworzyć.
ŚLICZNIE DZIEKUJEMY ZA PAMIEĆ I PRZEPIĘKNE ŻYCZENIA!!!!!

Teraz to już pora przywitac się, nadrabiam zaległości a wy produkujecie jak szalone...

Jeju dziewczyny ja dziś znow mam koncerty od rana o nocy nie wspomne:--
-( na noc az musialam dac nurofen w czopku ale nie wiem cos z tym czopkiem nie tak bo co ja go wlozylam to on zaraz sie wyslizgiwal i musialam go w pupci trzymac dopuki sie nie rozpuscil
kurcze z viburcolem takiego problemu nie mialam
wiec teraz rano Maly dostal panadol w syropku bo mi juz brakuje sily teraz spi ciekawe jak dlugo:-
-
-(dzioselka takie rozpalone bidulek moj kochany i cala noc z nami przespal w lozku co go odlozylam do lozeczka to ryk:-
-( paskudne zabki:-
-(
Tygrysku a podajesz te homeopatyczne, mi pani w aptece powiedzial ze przy bolesnym zabkowaniu mozna rozpuscic 10-15 granulek w 1/4 szklanki i podawac po lyzeczce co pol godziny.....
A moje nadal spi ale co jakis czas wybudza sie z rykiem i zaraz zasypia:--
-( bidulek:-
-
-(
U nas bylo to samo, po 3 dniach poprawa ale zabków nie widac

Tygrysku nie szczapiaj jeszcze pare godzinek i zebole beda na wierzchu![]()
Pyciolek pare godzin????u nas juz dwa tygodnie od ostatniego ataku bolesnego zabkowania

Mozna mozna bo ja tez głosuje![]()
I ja

I juz nie wiem co mialam napisać

Ostatnia edycja:
Nam w sklepie panie bardzo polecaly te dwie firmy
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (676208031) - Aukcje internetowe Allegro
i
Wózek BABY DESIGN WALKER +FOLIA+OKRYCIE+KURIER (672991791) - Aukcje internetowe Allegro
wybralismy ten drugi bo wydał mi sie solidniejszy i jest półeczka dla dziecka a ten pierwszy nie ma
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (676208031) - Aukcje internetowe Allegro
i
Wózek BABY DESIGN WALKER +FOLIA+OKRYCIE+KURIER (672991791) - Aukcje internetowe Allegro
wybralismy ten drugi bo wydał mi sie solidniejszy i jest półeczka dla dziecka a ten pierwszy nie ma

Mamuska a moglabym miec prosbe do Ciebie, mozesz mi w wolnej chwili zrobic zdjecie zlozonego wozeczka????;-);-);-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
moge zrobic tylko ze takiego wozka nie kupisz w Polsce, a co wkleilam to z conecoMamuska a moglabym miec prosbe do Ciebie, mozesz mi w wolnej chwili zrobic zdjecie zlozonego wozeczka????;-);-);-)
Ollcia,rewelacja,ja tez tak chce

Zrob zdjecie bo tez bym chetnie popatrzylajezu dziewczyny ja wczoraj na solarium byłam po długiej przerwie, nieźle mni wzięło, ale najlepsze, że źle sobie założyłam ochronki na oczy(bo to takie stoźki przyklejane, nie google)i teraz wyglądam jak panda, ale nie z czarnymi tylko białymi worami pod oczamibo buzia cała opalona.
Jak ja się teraz ludziom pokaże, a kochany mężuś tak wczoraj pocieszył, że śmiał się pół godziny jak mnie tak zobaczył i kazał w okularach przeciwsłonecz chodzić, co by się ludzie nie wystraszyli![]()

piszecie i piszecie,a tylko pare pomylonych usmazyc poszlam...
I smazac,stwierdzilam ,ze chyba zaczniemy jesc zupy z torebki na obiad...bo tylko na zrobienie zupy z torebki starcza Marianciowi cierpliwosci...A ja jakies kotlety sobie udziwniam

reklama
moge zrobic tylko ze takiego wozka nie kupisz w Polsce, a co wkleilam to z coneco
Sorki mamusia juz doczytalam