reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mopku prosze napisz co z tymi faldkami na bioderkach i jak usg ??? pytalam sie ciebie wczoraj ale chyba przeoczylas moje pytanie:-:)-(

buziole kochane i dzien dobry;-)
Tygrysku takna szybko wczoraj nadrabiałam ze pare godzinek to mi pewno gdzies wsiakło i nie doczytałam sorki :zawstydzona/y:Kochane dzieki za kciuki wszystko jest OK !!! stawy biodrowe super a fałdkami sie nie martwic byłam u innego lekarza niz za pierwszym razem wiec skoro 2 zrodła twierdza ze jest dobrze to znaczy ze jest a z tymi fałdkami to taki troche przesad z czasów jak usg nie robili jeszcze
H&M Shop Online

wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka:szok::baffled:
ale kruszynka jestes a ja zyrafa a teraz jeszcze słon;-)

doszłam do 14 i na razie koniec nadrabiania IDE NA BASEN hurraaaaa:-)

a i załatwiłam kolonie dla Tomka na 3 tyg tez sie bardzo ciesze :tak:

Tygrysku takna szybko wczoraj nadrabiałam ze pare godzinek to mi pewno gdzies wsiakło i nie doczytałam sorki :zawstydzona/y:Kochane dzieki za kciuki wszystko jest OK !!! stawy biodrowe super a fałdkami sie nie martwic byłam u innego lekarza niz za pierwszym razem wiec skoro 2 zrodła twierdza ze jest dobrze to znaczy ze jest a z tymi fałdkami to taki troche przesad z czasów jak usg nie robili jeszcze

ale kruszynka jestes a ja zyrafa a teraz jeszcze słon;-)

doszłam do 14 i na razie koniec nadrabiania IDE NA BASEN hurraaaaa:-)

a i załatwiłam kolonie dla Tomka na 3 tyg tez sie bardzo ciesze :tak:
A z ksiedzem czy bez:-D:-D??

:tak:
no wlasnie moj ortopeda tez to powiedzial zeby na faldki nie patrzec bo z usg bioderka sliczne tylko jakos tak zrozumialam twojego posta ze juz robilas usg i bylo ok i teraz nagle cos z tymi faudkami........:baffled::baffled::baffled::baffled: nie no w kazdym razie sie zestrachalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled: a super ze z patusia dobrze:tak::tak::tak::tak:

A u nas przeszła tak burza że musiałam aż wyłączyc komputer bo się bałam żeby mi nie pirdutło. Na szczęście wszystkie mamuśki gdzieś polazły i nie muszę nic nadrabiac:tak:

Wiecie co? Od wczoraj mam aniołeczka w domu:tak:Odkąd Natalka ząłapała o co chodzi z tym siadaniem to normalnie jakby jej nie było. Bawi się grzecznie jak chce to gdzieś polezie a potem cyk na dupkę i już siedzi. Dzisiaj tak się fajnie grzecznie bawiły że aż kimnełam się z pół godzinki:tak:

reklama
Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papka:-D:-D

papki sa dla niemowlakow a nie dla Twojego syncia:tak:

A u nas przeszła tak burza że musiałam aż wyłączyc komputer bo się bałam żeby mi nie pirdutło. Na szczęście wszystkie mamuśki gdzieś polazły i nie muszę nic nadrabiac:tak:

Wiecie co? Od wczoraj mam aniołeczka w domu:tak:Odkąd Natalka ząłapała o co chodzi z tym siadaniem to normalnie jakby jej nie było. Bawi się grzecznie jak chce to gdzieś polezie a potem cyk na dupkę i już siedzi. Dzisiaj tak się fajnie grzecznie bawiły że aż kimnełam się z pół godzinki:tak:

kiedy mnie to czeka??:confused::confused:

wozio zakupiony...:-D:-D jeszcze nie przetestowalam bo narazie musze go wyprac bo zakurzony...jak mi sie znudzi to kupie nowy...a stare wysprzedaje....
ale tak serio to jest super bo jest szeroki i ma duzo miejsca i o to mi chodzilo w poszukiwaniu wozia na zime co by dzien mial wygodnie jak go wystroje w jakies kombinezony:-D:-D no jasne ze sie rozklada na lezaco...poki co jest ok...:tak:

Do góry