mamusia2008
mamusia Karolinki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrysku takna szybko wczoraj nadrabiałam ze pare godzinek to mi pewno gdzies wsiakło i nie doczytałam sorkiMopku prosze napisz co z tymi faldkami na bioderkach i jak usg ??? pytalam sie ciebie wczoraj ale chyba przeoczylas moje pytanie:--(
buziole kochane i dzien dobry;-)
ale kruszynka jestes a ja zyrafa a teraz jeszcze słon;-)H&M Shop Online
wlasnie przyszla sukienka ktora zamowilam ze dwa miesiace temu,taka zwyklachna zeby miec do latania na lato,ostatnia,ta dzinsowa...
i wyobrazcie sobie,postradalam zmysly i zamowilam ja na dzieciecym,na 164 rozmiar....
no i przyszla;-)
i jest na mnie za wielka![]()
A z ksiedzem czy bezTygrysku takna szybko wczoraj nadrabiałam ze pare godzinek to mi pewno gdzies wsiakło i nie doczytałam sorkiKochane dzieki za kciuki wszystko jest OK !!! stawy biodrowe super a fałdkami sie nie martwic byłam u innego lekarza niz za pierwszym razem wiec skoro 2 zrodła twierdza ze jest dobrze to znaczy ze jest a z tymi fałdkami to taki troche przesad z czasów jak usg nie robili jeszcze
ale kruszynka jestes a ja zyrafa a teraz jeszcze słon;-)
doszłam do 14 i na razie koniec nadrabiania IDE NA BASEN hurraaaaa:-)
a i załatwiłam kolonie dla Tomka na 3 tyg tez sie bardzo ciesze![]()
no wlasnie moj ortopeda tez to powiedzial zeby na faldki nie patrzec bo z usg bioderka sliczne tylko jakos tak zrozumialam twojego posta ze juz robilas usg i bylo ok i teraz nagle cos z tymi faudkami........Tygrysku takna szybko wczoraj nadrabiałam ze pare godzinek to mi pewno gdzies wsiakło i nie doczytałam sorkiKochane dzieki za kciuki wszystko jest OK !!! stawy biodrowe super a fałdkami sie nie martwic byłam u innego lekarza niz za pierwszym razem wiec skoro 2 zrodła twierdza ze jest dobrze to znaczy ze jest a z tymi fałdkami to taki troche przesad z czasów jak usg nie robili jeszcze
![]()
lo jej
lo jejdziewczyny strzezcie sie basenu!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Moj do tej pory nie jadl prawie wcale sloiczkow, musialam sie niezle nakombinowac, zeby chociaz polowe dziennie zjadl, a teraz nie zmiksowalam, tylko zgniotlam wszystko widelcem, a kurczaczka drobno posiekalam i lepiej mu smakuje niz taka papka![]()
A u nas przeszła tak burza że musiałam aż wyłączyc komputer bo się bałam żeby mi nie pirdutło. Na szczęście wszystkie mamuśki gdzieś polazły i nie muszę nic nadrabiac
Wiecie co? Od wczoraj mam aniołeczka w domuOdkąd Natalka ząłapała o co chodzi z tym siadaniem to normalnie jakby jej nie było. Bawi się grzecznie jak chce to gdzieś polezie a potem cyk na dupkę i już siedzi. Dzisiaj tak się fajnie grzecznie bawiły że aż kimnełam się z pół godzinki
![]()