reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Pyciolku napewno się doczekaszpapki sa dla niemowlakow a nie dla Twojego syncia
kiedy mnie to czeka??
wozio zakupiony...jeszcze nie przetestowalam bo narazie musze go wyprac bo zakurzony...jak mi sie znudzi to kupie nowy...a stare wysprzedaje....
ale tak serio to jest super bo jest szeroki i ma duzo miejsca i o to mi chodzilo w poszukiwaniu wozia na zime co by dzien mial wygodnie jak go wystroje w jakies kombinezonyno jasne ze sie rozklada na lezaco...poki co jest ok...
![]()

pyciolek87
Mama Alexa:*
Pyciolku napewno się doczekaszPewnie już niedługo Alexik zrobi Ci taką miła niespodziankę. No i super że zakupki wózkowe się udały i aby Alexowi przypadł do gustu i pokochał w nim jazdę
![]()
mamusia juz sie o to postara zeby przypadl do gustu

tygrysek82
Fanka BB :)
filipek ma 38,6:-
-
-( pediatra do 18 nie zdążę już:-
-(
My juz 3 lata tylko tymi liniami latamy i jestem jak narazie zadowolona. Raz tylko ze wzgledow atmosferycznych wyladowalismy na innym lotnisku ale dowieziono nas autokarem. Wiadomo ze mozna byc wsciekłym ale przeciez przewoznik nie odpowiada za pogode![]()
a to nie było przypadkiem coś koło lutego?moja mama wtedy leciała i taka była wściekła, bo dość, że w samolocie ich trzymali dobre kilka godzin, to potem bez poinformowania wylądowali w Gdańsku, bo niby Wawa z jakiegoś powodu ich wpuścić nie chciała. i potem dowieźli autokarem, a przez to, że niepoinformowali moj tato siedział całą noc na lotnisku i czekał na mamę, bo nie wiedział kiedy będzie, masakra to była, podróż wtedy trwała jakieś 20godzin

A my to zawsze samochodem jeżdzimy, przynajmniej zero problemów z zarezerwowaniem promu, a podróż w sumie wychodzi nam tyle samo co samolot, może nawet ciut taniej, a przynajmniej do auta wszystko możemy zabrać
i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama
to moga sobie rece podać![]()
bo się do słoiczków babochy przyzwyczaiły

nie no bez przesady cuś takiego wymyślić

Mopku super, że wszystko ok, o i jeszcze Tomek na kolonie jedzie, chyba szczęśliwy co?supera i załatwiłam kolonie dla Tomka na 3 tyg tez sie bardzo ciesze![]()
Wiecie co? Od wczoraj mam aniołeczka w domuOdkąd Natalka ząłapała o co chodzi z tym siadaniem to normalnie jakby jej nie było. Bawi się grzecznie jak chce to gdzieś polezie a potem cyk na dupkę i już siedzi. Dzisiaj tak się fajnie grzecznie bawiły że aż kimnełam się z pół godzinki
![]()
ale Ty masz dobrze Kokusiu tylko pozazdrościć
Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))

Strzez sie na tym baseniedoszłam do 14 i na razie koniec nadrabiania IDE NA BASEN hurraaaaa:-)

A tak powaznie super, ze na usg wszystko ok
Tygrysku pewnie na zabki

Mopek na basenielo jejdziewczyny strzezcie sie basenu!!!!!!!!!!!!!!!
![]()

Mopek w ciazy????

Tygrysie,Ty powinnas cos wiedziec;-)

filipek ma 38,6:--
-( pediatra do 18 nie zdążę już:-
-(
ups!!!bidulek a dawałaś już coś na zbicie?
reklama
ale komedia, siedzę sobie na kocyku i z Wikim się bawię, no i chciałam sięgnąć na półkę po książeczkę, a że d...y mi się ruszyć nie chciało
no to tak na siedząco poszurałam do tej półki a Wiktora jedna ręką za sobą pociągnęłam, łooo matko tak mu się to spodobało, że aż piszczeć zaczął

no to mamy nową zabawę