reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
papki sa dla niemowlakow a nie dla Twojego syncia:tak:

kiedy mnie to czeka??:confused::confused:

wozio zakupiony...:-D:-D jeszcze nie przetestowalam bo narazie musze go wyprac bo zakurzony...jak mi sie znudzi to kupie nowy...a stare wysprzedaje....
ale tak serio to jest super bo jest szeroki i ma duzo miejsca i o to mi chodzilo w poszukiwaniu wozia na zime co by dzien mial wygodnie jak go wystroje w jakies kombinezony:-D:-D no jasne ze sie rozklada na lezaco...poki co jest ok...:tak:
Pyciolku napewno się doczekasz:tak:Pewnie już niedługo Alexik zrobi Ci taką miła niespodziankę. No i super że zakupki wózkowe się udały i aby Alexowi przypadł do gustu i pokochał w nim jazdę:tak:

My juz 3 lata tylko tymi liniami latamy i jestem jak narazie zadowolona. Raz tylko ze wzgledow atmosferycznych wyladowalismy na innym lotnisku ale dowieziono nas autokarem. Wiadomo ze mozna byc wsciekłym ale przeciez przewoznik nie odpowiada za pogode:no:

a to nie było przypadkiem coś koło lutego?moja mama wtedy leciała i taka była wściekła, bo dość, że w samolocie ich trzymali dobre kilka godzin, to potem bez poinformowania wylądowali w Gdańsku, bo niby Wawa z jakiegoś powodu ich wpuścić nie chciała. i potem dowieźli autokarem, a przez to, że niepoinformowali moj tato siedział całą noc na lotnisku i czekał na mamę, bo nie wiedział kiedy będzie, masakra to była, podróż wtedy trwała jakieś 20godzin:szok::szok::szok:
A my to zawsze samochodem jeżdzimy, przynajmniej zero problemów z zarezerwowaniem promu, a podróż w sumie wychodzi nam tyle samo co samolot, może nawet ciut taniej, a przynajmniej do auta wszystko możemy zabrać

i moja, moja nie chce moich obiadkow, tylko deserki miksuje jej sama

to moga sobie rece podać:-p:sorry2:

bo się do słoiczków babochy przyzwyczaiły:tak::tak::tak:wiem, co mówię, bo mój jak kilka dni poje słoiczki to potem mi wybrzydza moim, a na drugi dzień tę samą moją zupkę juz ze smakiem potrafi zjeść

nie no bez przesady cuś takiego wymyślić:-Duwaga dziewczyny dzieci sie biorą z basenu

a i załatwiłam kolonie dla Tomka na 3 tyg tez sie bardzo ciesze :tak:
Mopku super, że wszystko ok, o i jeszcze Tomek na kolonie jedzie, chyba szczęśliwy co?super

Wiecie co? Od wczoraj mam aniołeczka w domu:tak:Odkąd Natalka ząłapała o co chodzi z tym siadaniem to normalnie jakby jej nie było. Bawi się grzecznie jak chce to gdzieś polezie a potem cyk na dupkę i już siedzi. Dzisiaj tak się fajnie grzecznie bawiły że aż kimnełam się z pół godzinki:tak:

ale Ty masz dobrze Kokusiu tylko pozazdrościć

reklama
ale komedia, siedzę sobie na kocyku i z Wikim się bawię, no i chciałam sięgnąć na półkę po książeczkę, a że d...y mi się ruszyć nie chciało:-pno to tak na siedząco poszurałam do tej półki a Wiktora jedna ręką za sobą pociągnęłam, łooo matko tak mu się to spodobało, że aż piszczeć zaczął:-D:-D:-Dno to mamy nową zabawę

Do góry