reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a co kupilas??

Siemanizacja wieczorowa pora!!Moje dwa Zborki padly jak muchy i sama zostalam:-D...A w ogole,to wszystkim wmawiam dzisiaj ze jest czwartek:szok::baffled:..Bo moj organizm ma czwartek:tak:A ze jest piatek,juz zaraz sobota,to znaczy ze za tydzien jedziemy do Polski:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jedzonko dla Karolinki
to co robimy zjazd w warszawie kajaczku?

prawda ze paskudna rodzicielka ze mnie:szok::szok::szok::szok::no::no::no::no::baffled::baffled:
nie no nie jest tak xle

Oj Blizniaczku kofany nie chciałam Ci roboty dostarczac było wpaśc do mnie chętnie bym się podzieliła:tak:
A z tymi skarpetkami to madzia pewnie ich dawno nie widziała i dlatego. Ale to jeszcze nic moja Martyna jak miała niecałe osiem miesięcy to miała taką fazę że bała się odkurzacza i jak chciałam w domu odkurzyc to trzeba było ją na dwór wynosic bo inaczej był ryk:baffled:
Nastepnym razem skorzystam i wpadnę, co sie bedę wysilac
Do skarpetek próbuję ja przyzwyczaic, dzisija nawet bawiła,a le jak zakładałam to znów ryk, ja nie wiem co jej ta biedroneczka zrobiła:-D:-D

no wlasnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tym bardziej ze lew już jest zły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo od 2 dni czuje sie okropnie, wszystko mnie boli, serce wali jak molot, policzki sie pala, a to sa skutki uboczne po tym zastrzyku w kolano, i wogule mam zamiar do nich pojechac i zlozyc reklamacje, bo nikt mii o zadnych skutkach ubocznych nie powiedzial, musiala pogrzebac w necie,no i ten zastrzyk jest na sterydach, od ktorego moge nawet puchnac i tyc, i do zawalu moze doprowadzic ten lek, nie starczy mi posta zby wypisac wszystkie skutki uboczne
Mamusiu, współczuję przejsc i mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz

Ciagle czekamy na ząbka i nic:-(zaczynam sie martwic, bo na bb chyba tylko nasza szczerbata:-(
Pociesz sie ze szczerbata, ale za to jaka "włochata":-D:-D:-D
a tak na marginesie, to my też czekamy na ząbki:sorry2:

Tesciowa sie pyta,co bysmy chcieli na prezent z okazji chrzcin,zeby nam sie przydalo..A ja mu mowie,nie wiem,moze kaczuszki do wanny:-D:-D:-D
dobra jestes i malo wymagajaca:-D:-D:-D

Wyobraźcie sobie, że o 16:00 była u nas burza a o 16:30 wyłączyli prąd i wode i do teraz nie było. No masakra.
Dobrze ze juz wszytsko działa, życzę poprawy pogody

My już po urodzinkach, zmokłam strasznie, bo jak podjechalismy do bawialni to okropnie lało, na dodatek musiałam kawałek dojśc z parkingu w tym deszczu okropnym:wściekła/y: i tak biegłam, nawet klapki zgubiłam 3 razy
Co za idiotyczna sytuacja, leje, ja biegnę z fotelikiem, gubię klapka, wiec wracam nakladam znów biegnę i znow powtórka, wszytsko przez to że tak mokro i klapki zrobiły sie w środku mokre i spadały:wściekła/y::-D:-D, śmiesznie wyglądało.
A na urodzinkach była 2-tygodniowa siostryzczka solenizantki, przeslodziutka, już zapominam jak to było jak moja byla taka tyciuteńka

jedzonko dla Karolinki
to co robimy zjazd w warszawie kajaczku?
Nawet nie wiesz jakbym chciala.......:-:)-:)-(
Ale ten moj ........................Amo:wściekła/y:tak sie zawalil robota ze ledwie na tydzien urlopu starczylo mu czasu................................................................................................:baffled:
Klotnia o to juz od miesiaca w domu.I w tym tygodniu,mamy wesele,chrzciny mojej przyszlej chrzesnicy,to wszystko w Gdansku i dentyste,tesciow we Wroclawiu:szok:...I to bedzie jakis szalony wyscig z czasem...I nawet nie chce myslec,jak strasznie moooocno chcialabym sie z Wami spotkac,bo az siwieje od tego,ze nie mam fizycznej mozliwosci:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nawet nie wiesz jakbym chciala.......:-:)-:)-(
Ale ten moj ........................Amo:wściekła/y:tak sie zawalil robota ze ledwie na tydzien urlopu starczylo mu czasu................................................................................................:baffled:
Klotnia o to juz od miesiaca w domu.I w tym tygodniu,mamy wesele,chrzciny mojej przyszlej chrzesnicy,to wszystko w Gdansku i dentyste,tesciow we Wroclawiu:szok:...I to bedzie jakis szalony wyscig z czasem...I nawet nie chce myslec,jak strasznie moooocno chcialabym sie z Wami spotkac,bo az siwieje od tego,ze nie mam fizycznej mozliwosci:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
jestes beeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie lubie ciebie:no::-D:-D:-D:-D;-)
ale wam dobrze, ja też chce, a kiedy ten zjazd?
to zróbcie tak na koniec sierpnia, początek wrześna to i ja się załapię:tak:
no problem, ja mogę z każdym sie spotkać any time:tak::tak::tak:

reklama
Do góry