a musiałam zrobić zakupki
a co kupilas??
Siemanizacja wieczorowa pora!!Moje dwa Zborki padly jak muchy i sama zostalam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a musiałam zrobić zakupki
jedzonko dla Karolinkia co kupilas??
Siemanizacja wieczorowa pora!!Moje dwa Zborki padly jak muchy i sama zostalam...A w ogole,to wszystkim wmawiam dzisiaj ze jest czwartek
..Bo moj organizm ma czwartek
A ze jest piatek,juz zaraz sobota,to znaczy ze za tydzien jedziemy do Polski
![]()
No włąsnie nawet małego nie mogłam wykąpaćwspółczuję, ale dałaś radę;-)bez prądu bym wytrzymała, ale bez wody już gorzej,bo nic nie zrobisz
nie no nie jest tak xleprawda ze paskudna rodzicielka ze mnie![]()
Nastepnym razem skorzystam i wpadnę, co sie bedę wysilacOj Blizniaczku kofany nie chciałam Ci roboty dostarczac było wpaśc do mnie chętnie bym się podzieliła
A z tymi skarpetkami to madzia pewnie ich dawno nie widziała i dlatego. Ale to jeszcze nic moja Martyna jak miała niecałe osiem miesięcy to miała taką fazę że bała się odkurzacza i jak chciałam w domu odkurzyc to trzeba było ją na dwór wynosic bo inaczej był ryk![]()
Mamusiu, współczuję przejsc i mam nadzieje ze juz lepiej sie czujeszno wlasnietym bardziej ze lew już jest zły
, bo od 2 dni czuje sie okropnie, wszystko mnie boli, serce wali jak molot, policzki sie pala, a to sa skutki uboczne po tym zastrzyku w kolano, i wogule mam zamiar do nich pojechac i zlozyc reklamacje, bo nikt mii o zadnych skutkach ubocznych nie powiedzial, musiala pogrzebac w necie,no i ten zastrzyk jest na sterydach, od ktorego moge nawet puchnac i tyc, i do zawalu moze doprowadzic ten lek, nie starczy mi posta zby wypisac wszystkie skutki uboczne
Pociesz sie ze szczerbata, ale za to jaka "włochata"Ciagle czekamy na ząbka i nic:-(zaczynam sie martwic, bo na bb chyba tylko nasza szczerbata:-(
dobra jestes i malo wymagajacaTesciowa sie pyta,co bysmy chcieli na prezent z okazji chrzcin,zeby nam sie przydalo..A ja mu mowie,nie wiem,moze kaczuszki do wanny![]()
Dobrze ze juz wszytsko działa, życzę poprawy pogodyWyobraźcie sobie, że o 16:00 była u nas burza a o 16:30 wyłączyli prąd i wode i do teraz nie było. No masakra.
Nawet nie wiesz jakbym chciala.......:-jedzonko dla Karolinki
to co robimy zjazd w warszawie kajaczku?
jedzonko dla Karolinki
Koniec sierpnia,poczatek wrzesnia to ja juz bede mundurek do pracy prasowacale wam dobrze, ja też chce, a kiedy ten zjazd?
to zróbcie tak na koniec sierpnia, początek wrześna to i ja się załapię![]()
jestes beeeeeeeeeeeeNawet nie wiesz jakbym chciala.......:--
-(
Ale ten moj ........................Amotak sie zawalil robota ze ledwie na tydzien urlopu starczylo mu czasu................................................................................................
Klotnia o to juz od miesiaca w domu.I w tym tygodniu,mamy wesele,chrzciny mojej przyszlej chrzesnicy,to wszystko w Gdansku i dentyste,tesciow we Wroclawiu...I to bedzie jakis szalony wyscig z czasem...I nawet nie chce myslec,jak strasznie moooocno chcialabym sie z Wami spotkac,bo az siwieje od tego,ze nie mam fizycznej mozliwosci:-
-
-
-
-
-
-(
no problem, ja mogę z każdym sie spotkać any timeale wam dobrze, ja też chce, a kiedy ten zjazd?
to zróbcie tak na koniec sierpnia, początek wrześna to i ja się załapię![]()
Koniec sierpnia,poczatek wrzesnia to ja juz bede mundurek do pracy prasowac![]()
Ale to co moge obiecac,to ze bede do Ciebie namietnie dzwonicjedzonko dla Karolinki