reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nawet nie wiesz jakbym chciala.......:-:)-:)-(
Ale ten moj ........................Amo:wściekła/y:tak sie zawalil robota ze ledwie na tydzien urlopu starczylo mu czasu................................................................................................:baffled:
Klotnia o to juz od miesiaca w domu.I w tym tygodniu,mamy wesele,chrzciny mojej przyszlej chrzesnicy,to wszystko w Gdansku i dentyste,tesciow we Wroclawiu:szok:...I to bedzie jakis szalony wyscig z czasem...I nawet nie chce myslec,jak strasznie moooocno chcialabym sie z Wami spotkac,bo az siwieje od tego,ze nie mam fizycznej mozliwosci:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
To wyslij Amo spowrotem a Ty zostan w Polsce:tak::tak:
Moj maly tez tylko na brzuszku spi, od jakis dwoch miesiecy ani raz nie spal w innej pozycji, a jak sie przebudzi to tylko go przekrecam na boczek i spi dalej:tak:

właśnie, jutro posprzątasz :tak:
nie znasz starego, polskiego przysłowia? "co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz mieć 2 dni wolnego" :-D

o włosach to mi nawet nie gadaj, ja przez Bartka będę niedługo łysa, a wczoraj jaki uszczęśliwiony był że teraz ma dodatkowy kolorek do ciągnięcia :-D
:-D:-D:-D:-D:-D
Ale za to jaki superasny kolorek;-)
To ja sie szybko do czegos przyznam...
Pozazdroscilam Olence tego kolorku i wymyslilam sobie pasemka...Bo blondyka,zbyt radykalna zmiana...Ale poki co pasemka..Refleksy,balejaz,czy jak to tam nazwac:-D
I ide w pon 20go do fryca:tak:

o włosach to mi nawet nie gadaj, ja przez Bartka będę niedługo łysa, a wczoraj jaki uszczęśliwiony był że teraz ma dodatkowy kolorek do ciągnięcia :-D
A moj do tego wszystkiego jesdzcze gryzie mnie w nos, a pozniej przekreca sie do taty i tarmosi go za suty albo ciagnie za wlosy na klacie hehehe obydwoje mamy z nim przeboje:-D

To wyslij Amo spowrotem a Ty zostan w Polsce:tak::tak:
Moj maly tez tylko na brzuszku spi, od jakis dwoch miesiecy ani raz nie spal w innej pozycji, a jak sie przebudzi to tylko go przekrecam na boczek i spi dalej:tak:
Juz tez o tym myslalam,ale raz-kupil juz bilety na samo,a dwa-tescie przyjada zaraz po nas:eek:do nas na dwa tyg...
Takze chyba sobie to wszystko dobrze przemyslal....:cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D
Ale za to jaki superasny kolorek;-)
To ja sie szybko do czegos przyznam...
Pozazdroscilam Olence tego kolorku i wymyslilam sobie pasemka...Bo blondyka,zbyt radykalna zmiana...Ale poki co pasemka..Refleksy,balejaz,czy jak to tam nazwac:-D
I ide w pon 20go do fryca:tak:

o, fajnie :tak: takie wstawki innego kolorku świetnie wygladają jak się je dobrze zrobi :tak: a jakiś blondzik byś chciała dodać?

reklama
jutro posprzatasz;-);-);-)

właśnie, jutro posprzątasz :tak:
nie znasz starego, polskiego przysłowia? "co masz zrobić dziś, zrób pojutrze - będziesz mieć 2 dni wolnego" :-D

no i odciągnęły mnie od ściery przebrzydłe no:tak::-D

A moj do tego wszystkiego jesdzcze gryzie mnie w nos, a pozniej przekreca sie do taty i tarmosi go za suty albo ciagnie za wlosy na klacie hehehe obydwoje mamy z nim przeboje:-D

oj na nos to mój się wręcz rzuca tatuś go tak nauczył:tak:, a włosy to ja mu tylko z rączek wyciągam, juz połowę straciłam

Do góry