Agatkas
Mamusia Zuzolka
Chyba jestem tu sama :-(
Alan śpinka, a starszy gra na konsoli, więc jestem, a tu pustki
Dobranoc ....
Ja jestem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jestem tu sama :-(
Alan śpinka, a starszy gra na konsoli, więc jestem, a tu pustki
Dobranoc ....
A mi sie wydaje, ze każde dziecko ma tendencje do rózych temperatur, u niektórych będzie 38 stopni i dziecko będzie źle ja znosiło,a inne będzie miało 39 i ni będzie źle. Moja Madzia na zęby gorączki nigdy nie miała, ale za to przy trzydniówce miała barzdo wysoką, 40 stopni.dziewczyny tak sobie mysle czy 39 stopni przed odjeciem to nie za wysoka temperatura jak na zabkowanie?? jaka u was jest w tym czasie temp. gdy dziecko ząbkuje??? i przez ile się utrzymuje???? u nas jest od 37,9 do 39,2 przed odjeciem i tak sobie skacze od wczoraj wieczór
Akumulatory naładowane, to będzie sie działowróciłąm
byłam u mamy naładować akumulatory....
niemężusiowy będzie już dziś póznym wieczorkiem:-)
Cześć kobietki, 100 lat mnie tu nie było znowu
Wstyd normalnie, że się tak "obcyndalam".
Co u Was ???
Jak żyjecie?
Dzieciaczki zdrowe?
Lenusia przeszła razem ze mną zapalenie gardła, mąż nas perfidnie zaraził, po czym wyjechał na "męskie" narty tradycyjnie
Ale przynajmniej się odtstresował chłopak nieco, bo ta jego korporacja to wszystkie soki mi z niego wypija, biedaczysko mi się wypalił
Buziaki dla Was kochane, cieszę się, że nadal tu jesteście :-)
Cześć kobietki, 100 lat mnie tu nie było znowu
Wstyd normalnie, że się tak "obcyndalam".
Co u Was ???
Jak żyjecie?
Dzieciaczki zdrowe?
Lenusia przeszła razem ze mną zapalenie gardła, mąż nas perfidnie zaraził, po czym wyjechał na "męskie" narty tradycyjnie
Ale przynajmniej się odtstresował chłopak nieco, bo ta jego korporacja to wszystkie soki mi z niego wypija, biedaczysko mi się wypalił
Buziaki dla Was kochane, cieszę się, że nadal tu jesteście![]()
Witamy się :-)
Tajger sie nie odzywał???? kurczę martwie się....:-(